Orthopedagoog / basispsycholoog (behandelcoördinator GGZ) - Behandelstaf langdurige zorg

In welke omgeving ga je werken?
Magnolia is een woonvoorziening voor oudere cliënten op het Zorgpark Voorburg in Vught. Er wonen cliënten met complexe psychiatrische problematiek en veelal ook fysieke beperkingen. Het is een fijne plek om te werken, waar je de cliënt de zorg kunt bieden die hij of zij nodig heeft. Naast complexe psychiatrische problematiek is er soms sprake van cognitieve problematiek, middelen gebruik of pg-problematiek. Er wonen 38 cliënten op de afdeling en er wordt gewerkt in twee kernteams. De zorg vindt plaats binnen een 24-uurs setting. Je werkt in een dynamisch team met veel verschillende disciplines zoals psychiaters, huisartsen, psychologen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en diëtisten.

Wat ga je doen?
Als behandelcoördinator draag je zorg voor onder andere diagnostiek en indicatiestelling met bijbehorend behandeladvies. Vanuit hier stel je, samen met de regiebehandelaar, een behandelplan op en voer je behandelingen uit. Binnen een multidisciplinair team werk je nauw samen en met elkaar wordt geprobeerd alle puzzelstukjes te leggen om diagnostiek en/of behandeling vorm te geven tot maatwerk voor de cliënt en zijn / haar systeem. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en coördineert zorg in overleg met zorgaanbieders en andere extern betrokkenen. Je werkt onder supervisie van een orthopedagoog generalist of GZ-psycholoog.

Wat verwachten we van jou?
  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring bij voorkeur in de klinische ggz.
  • Je hebt een basisaantekening diagnostiek behaald.
  • Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring of kunt deze op korte termijn krijgen.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur ook ervaring met het werken met de doelgroep.
  • Je bent verbindend en pro-actief.

Wat kunnen wij je bieden?
Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega! Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Je wensen bespreken we graag met je!

Salaris: arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO-GGZ FWG 55 (tussen € 3.545 en € 4.692 bruto per maand o.b.v. 36 uur). In januari 2024 wordt het salaris met 2% verhoogd.
Dienstverband: het betreft een dienstverband van 24-32 uur per week voor de periode van 1 jaar met kans op omzetting naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
Wij werken samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Spreekt deze rol jou aan?Solliciteer dan nu via de “solliciteer hier” button!
Wil je eerst meer weten?Neem dan contact op met Jan Schuijt (Manager) via telefoonnummer 06 – 233 39 009.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het ‘Beleidskader voor Werving en Selectie’.

Contact

Jan Schuijt
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

(GZ) Psycholoog EDIT (Early Detection and Intervention Team)

Halsteren
24 - 28 uur
Oktober

Basis Psycholoog - Merefelt

Veldhoven
In overleg
Thebe

GZ psycholoog

Breda
28 - 32 uur