zoekt een

woonbegeleider / maatschappelijke zorg / verzorgende IG | specifieke doelgroep Korsakov

Ben je als verzorgende of verpleegkundige toe aan een hele andere uitdaging dan ouderen met dementie, moet je even verder lezen!

Wat is Dijkstaete?
Dijkstaete is een gespecialiseerde, kleinschalige locatie waar 25 bewoners met het syndroom van Korsakov wonen. Een bijzondere locatie binnen Brabantzorg dat zich kenmerkt door relatief jonge bewoners tussen de leeftijd van 51 en 79 jaar met de diagnose Korsakov met vaak onderliggende psychiatrische problematiek. Dit vraagt om een specialistische en creatieve begeleiding van de woonbegeleiders.

Dijkstaete biedt de bewoners vijf dagen in de week dagbesteding in de Kapschuur. Een splinternieuwe gebouw waarin bewoners houtbewerking, creatief werken en andere werkzaamheden ondernemen samen met onze vaktherapeuten en activiteitenbegeleiders.

Meer weten over deze locatie? Bekijk de website en het filmpje HIER

Wat bieden wij jou?
Omdat deze specifieke doelgroep de nodige kennis van het syndroom van Korsakov en psychiatrie vraagt, heeft Dijkstaete samen met het team een eigen Leerlijn ontwikkeld. Dijkstaete is lid van het Korsakov Kenniscentrum. Door de deelname van collega’s aan congressen en scholingen, is het team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen deze worden vertaald naar de praktijk. Daarnaast kom je in een kleurrijk team dat bestaat uit collega’s met diverse achtergronden zoals Maatschappelijke zorg, Verzorgende IG en Social Work die gezamenlijk de begeleiding van deze bewoners op zich nemen.

Wat nog meer?
  • Een salaris in FGW 40: minimaal € 2.461,- en maximaal € 3.417,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
  • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
  • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling; ● Een dag op de locatie meelopen tegen vergoeding.
  • Samen maken we het rooster en houden daarbij rekening met ieders wensen. Diensten zijn 7 a 8 uur per dag. (ochtend/ middag / avond en af en toe een nacht)

Wie ben jij?
Jij hebt een MBO niveau 3 diploma in de richting van Zorg en Welzijn of maatschappelijke zorg en hebt affiniteit heeft met deze bijzondere doelgroep. Je hebt misschien geen ervaring maar je bent wél enthousiast om dit te leren. Wij als team kunnen en willen jou hierin graag ondersteunen. Ben jij degene die kennis komt maken? Je bent van harte welkom.

Ben je geïnteresseerd? We maken graag kennis met je!
Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina; (we nemen snel contact met je op)
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes; meer info vind je hier;
  • Of je neemt meteen contact op met de teammanager Debora Doeve. Mail: debora.doeve@brabantzorg.eu tel. 06-30105309
  • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers Tel: 06-16135840. #LI-RA1

Recente vacatures

Dunya zorg en welzijn

BBL opleidingsplaatst

Breda
Parttime
Oktober

Leerwerktraject Verzorgende IG - Merefelt

Veldhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Zorgcoördinator (EVV-er) woongroep

Geertruidenberg
In overleg