zoekt een

Begeleider niveau 3 buurstede 17

Ben jij de teamplayer die van een uitdaging houdt en afwisseling in je werkzaamheden zoekt? Dan is Buurstede de plek voor jou!

Er zijn diverse combinaties mogelijk zoals: wonen/dagbesteding of wonen/nachtzorg. En hierdoor zijn er ruime mogelijkheden wat betreft uren voor je dienstverband. We zoeken begeleiders niveau 3.

Met wie ga je werken?
Buurstede 17 is een locatie waar bewoners met verschillende ondersteuningsvragen wonen. Over het algemeen hebben bewoners een matige tot ernstige beperking. De begeleiding voor cliënten is gericht op de ADL ondersteuning.

In de voorziening bevinden zich 2 woonafdelingen, namelijk Ameland en Vlieland. Tevens wordt dagbesteding geboden in de dagbestedingsruimte op de begane grond. In de nacht wordt er ondersteuning geboden door middel van een actieve nachtdienst.

Vlieland:

Bij Vlieland wonen 13 cliënten, variërend van een matige tot zeer ernstige beperking. Een aantal cliënten hebben ondersteuning nodig bij de adl-zorg, het nuttigen van maaltijden en de structurering van de dag. Dit wordt geboden in een huiselijke sfeer.

Ben jij de begeleider die de cliënt kan lezen door middel van observatie en de glimlach tevoorschijn kan toveren bij de cliënt?

Ameland:

Bij Ameland wonen 14 cliënten met een matige verstandelijke beperking. Over het algemeen zijn de cliënten ouder wordend en enkele cliënten hebben een complexe zorgvraag. Afhankelijk van de ondersteuningsvraag wordt de zorg verleend in de huiskamer of het appartement. De begeleidingsstijl wordt gekenmerkt door warme zorg en de presentiebenadering waarbij het snel schakelen is tussen begeleidingsstijlen. Geen dag verloopt hetzelfde bij Ameland. Ben jij de aanpakker die we zoeken en van een uitdaging houdt?

Dagbesteding:

Dagelijks gaan diverse cliënten van Vlieland en Ameland naar de dagbestedingsruimte in Buurstede 17. Tevens komen er ook cliënten vanuit thuis en-of andere locaties van Prisma voor hun dagbesteding. Er wordt een belevingsgerichte dagbesteding geboden door begeleiders

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de cliëntafspraken. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Alle uren zijn bespreekbaar tot 32 uur.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg https://www.vgn.nl/cao/cao-gehandicaptenzorg-2021-2024. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en € 3.294,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4 richting Zorg en Welzijn. Het liefst ook ervaring in de VG sector.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt niet gewerkt met slaapdiensten/nachten.

Solliciteren gaat hier net even anders! Voordat je op gesprek komt wordt je uitgenodigd om een dienst mee te kijken. Zijn de eerst indrukken van beide kanten goed, dan gaan we verder met elkaar in gesprek.
Deze vacature staat doorlopend open.

Voor meer informatie kun je contact opnemen Bram Vondermans via; 06-57695094.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Bram Vondermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Oktober

Begeleider Wonen & Welzijn - Kempenland

Bladel
In overleg
Kempenhaeghe

Zorgbegeleider Tweedelig

Asten
16 - 24 uur