Verpleegkundige Eindhoven Noord

Aandacht voor jou!
Voel je thuis bij Archipel Thuis. Hier werk jij op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Op verantwoorde wijze kun je zelfstandig en op persoonlijke wijze je werk doen waarbij we je graag ondersteunen bij jouw verdere ontwikkeling die past bij jouw interesses.
Zo gaan zorg en aandacht hand in hand. Kijk voor meer info over de aandacht die wij hebben voor onze medewerkers op onze site.

Wat vragen we van jou?
Je beschikt over een diploma verpleegkundige, zo wenselijk aangevuld met kennis van belevingsgerichte zorg.
Je verricht de werkzaamheden bij onze clienten thuis binnen de aangegeven regels en procedures.
Je bent flexibel ingesteld, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en staat open voor aanwijzingen van anderen. Vanzelfsprekend ga je op professionele, klantgerichte en tactvolle wijze om met onze clienten en zo nodig familie.
Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent in staat om je in te leven in de situatie van de client.
Je bent in bezit van rijbewijs B en een auto.
Verder ben je bereid om volgens rooster alle voorkomende diensten te werken.

Wat bieden we jou?
Bij Archipel Thuis werken we met name voor clienten die ouder zijn. Om zelfstandig thuis te blijven wonen bieden wij hen ondersteuning en/of zorg. Daar hoort voor ons vanzelfsprekend bij dat wij aandacht hebben voor hun vragen en zorgen. Deze aandacht kunnen wij bieden omdat we een compacte, jonge en flexibele organisatie zijn. Je hoeft niet in gebroken diensten te werken. Dit zorgt voor regelmaat en schept een grotere band met de clienten. De wensen van de cliënt en het opgestelde zorgplan zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van clienten in de thuissiutatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met je collega's stem je de zorg af op de specifieke situatie van de client. Je voert de voorbehouden handelingen uit en begeleidt, in de rol van werkbegeleider, leerlingen en stagiairs.

Wil je een indruk krijgen van werken bij Archipel Thuis? Lees dan meer over op onze site werken bij Archipel Thuis, hier vind je ook blogs en een video.

Je werkt in een fijn, compact team met een prettige werksfeer waar collega's voor elkaar klaar staan, waar geen dag hetzelfde is en waar we voor onze clienten klaar staan en zeker ruimte is voor persoonlijke aandacht voor de client. Je werkt volgens een vast rooster zonder gebroken diensten. Een marktconform salaris (tussen €2.620,00 en €3.754,00) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder mogelijkheid lease-auto, onbeperkt toegang tot Goodhabitz, collectieve (ziektekosten)verzekering en goed pensioenverzekering.

Contact

Marieke Theuws
HR
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

(toekomstig) Transferverpleegkundige Ouderenzorg

Oosterhout
8 - 12 uur
Laverhof

Verpleegkundig team

Schijndel
0 - 20 uur