zoekt een

Schoonmaakmedewerker Middagdienst (Veldhoven)

Kom jij bij ons werken als schoonmaker? We zoeken voor verschillende afdelingen medewerkers.

Jij zorgt voor
 • Een schoon ziekenhuis. Daardoor zorg je er samen met je collega’s voor dat de patiënten in het ziekenhuis zo goed mogelijk kunnen herstellen doordat ze in een schone omgeving verblijven.

Dit doe je samen met
Je collega’s natuurlijk! Er werken 200 mensen bij SenS!. als schoonmaakmedewerker, daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de zorg.

Omdat we in het ziekenhuis schoonmaken, zijn er speciale trainingen en opleidingen die je mag doen om dit te leren. Dit gaat via persoonlijke instructie en e-Learning. Want de veiligheid van onze patiënten staat voorop in ons werk.

SenS! staat voor Schoonmaak en Service en is opgericht door Maxima MC.
Wij zijn verantwoordelijk voor alle schoonmaak, beddenreiniging, vloeronderhoud en een aantal servicewerkzaamheden binnen Maxima MC op locatie Eindhoven en Veldhoven.

Er is altijd een collega aanwezig waar je met je vragen terecht kan. We vinden samenwerken erg belangrijk dus je belangrijkste eigenschap is collegialiteit: samen staan we sterk.

Je wordt bij ons zorgvuldig opgeleid en ingewerkt door een gezellig team van collega’s en voorwerkers. Je werkt met goede materialen en er is altijd leiding aanwezig waar je terecht kunt met vragen.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Je kunt bij ons doorgroeien naar functies met een hoger salaris zoals het onderhouden van vloeren of het schoonmaken van isolatiekamers of een functie als leidinggevende. Hiervoor krijg je van ons een opleiding.

Dit past bij je als
 • Voor de ochtend dienst je beschikbaar bent voor 4 dagen. Je werktijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 06.00-12.30u. Dit is 24 uur per week.
 • Voor de ochtend dienst je beschikbaar bent voor 5 dagen. Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.00-12.30u. Dit is 30 uur per week.
 • Voor de dagdienst je beschikbaar bent voor 4 dagen. Je werktijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00-15.00/16.00u. Dit is voor 21/26,25
 • Je goed zelfstandig kunt werken en spreekt goed Nederlands.
 • Je ervaring hebt met schoonmaken.
 • Je van aanpakken houdt, nauwkeurig werkt en vrolijk wordt van een schone omgeving
 • Het voor jou vanzelfsprekend is dat je vriendelijk en beleefd bent richting patiënten, bezoekers en collega’s.
 • Je de zorg een warm hart toedraagt.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Salaris volgens de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf met een bruto uurloon € 13,42 er uur, per 1 januari 2024 (vanaf 20 jaar)
 • We streven ernaar om iedereen een vast contract te bieden.
 • Een mooie eindejaar bonus volgens cao Schoonmaak.
 • 8% vakantiegeld. 26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag.
 • Bedrijfskleding en goede schoonmaakmiddelen om je werk vlekkeloos uit te voeren.
 • Een goede pensioenregeling, korting op je zorgverzekering.
 • Oprecht aandacht voor jou vanaf het moment dat je bij ons begint wordt je begeleid door ons zodat je komt te werken op de afdeling die het beste bij jou past.
 • Aandacht en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, er zijn binnen het ziekenhuis veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en om door te leren.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan ontvangen we je sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton. We zijn ook erg benieuwd naar jouw motivatie en vinden het fijn als je jouw reden om te solliciteren toelicht in een brief.

Als je solliciteert, bellen we je voor een kennismakingsgesprek. Als dat telefonisch positief is, plannen we een gesprek in Máxima MC Eindhoven of Máxima MC Veldhoven.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Carina van Dooren-Slijters (instroom coördinator) via e-mail: carina.slijters@mmc.nl.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures