zoekt een

ANIOS/Basisarts Stroomz de Ring International

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat ga je doen?

Je mag werken als arts binnen huisartsgeneeskunde, maar dan volledig onder laagdrempelige supervisie, waarbij wij als jouw collega’s huisartsen je met zijn allen zullen ondersteunen om zo veel mogelijk ervaring op te doen, diagnoses te kunnen stellen en beleid te kunnen bepalen. Jij haalt de druk van ons aanbod af en leert ervan en wij hebben er plezier in om jou het huisartsenvak in volle breedte te laten ervaren zonder dat je een definitieve keuze gemaakt hoeft te hebben.  

Wat bieden wij jou?

 • De kans om waardevolle ervaring op te doen in de huisartsenzorg;
 • Werken in een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie. In de praktijk hangt een fijne sfeer en wordt er samengewerkt met een vast team waaronder huisartsen, centrumassistenten en POH-ers;
 • Een baan waarin je continue persoonlijk en professioneel kunt blijven groeien door de diverse locaties, specialismes en doelgroepen binnen Stroomz;
 • Een goede start van jouw medische carrière of toekomst binnen de huisartsenpraktijk;
 • Een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: vakantiedagen, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering, een fietsenplan, opname in pensioenfonds PFZW
 • Onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;
 • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Stroomz De Ring International

Stroomz De Ring International is een gemêleerde praktijk waar zorg wordt geleverd aan wijkbewoners en internationals. De wijkbewoners en internationals zijn bij ons zeker van goede zorg. Ons gezondheidscentrum is multidisciplinair ingericht, naast de kern-disciplines huisartsen, fysiotherapie en apotheek/medipunt zijn ook enkele andere disciplines in het centrum gehuisvest, zoals diëtetiek, podotherapie en medisch pedicure. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk: dat is eerstelijnszorg volgens Stroomz. Naast uw gezondheid werken wij aan een duurzaam gezondere wijk. Wij staan voor u klaar met een team van zorgverleners en informeren en adviseren u graag over uw gezondheid en uw welzijn. 

Achter de schermen wordt het centrum ondersteund op het gebied van o.a. HR, financiën en communicatie door ons team op het bedrijfsbureau. De locatie Stroomz De Ring International is goed te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. 

 
Wat vragen wij van jou?

 • In het bezit bent van een diploma Geneeskunde;
 • Big registratie (of aanvraag hiervoor reeds ingediend);
 • Affiniteit met huisartsgeneeskunde;
 • Zowel patiëntgericht als resultaatgericht bent;
 • Collegiaal, enthousiast, flexibel en initiatiefrijk bent;
 • Snel en accuraat kan handelen;
 • Daadkrachtig en proactief bent;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden hebt en waarbij een goede beheersing van de Engelse taal extra fijn is (pre).

Solliciteren:

Raak jij al enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' aan de rechterkant en laat je gegevens achter!

Laten we kennis maken:

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Robert Hazenberg, Clustermanager tel.nr: 06 – 1532 9662 | r.hazenberg@stroomz.nl

 
 

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

Revalidatiearts

Helmond
Parttime
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur