zoekt een

Medewerker zorgondersteuning

Wil jij een bijdrage leveren aan het levensgeluk van anderen? Ben jij altijd op zoek naar creatieve oplossingen? En zoek je een werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar je veel afwisseling hebt in zowel je begeleidende –als zorgtaken? Lees dan vooral verder!

Locatie: Ganzenpad 32-42

Uren: 22,5 uur

Als medewerker zorgondersteuning binnen onze flat maak jij het verschil voor onze ouder wordende cliënten. Jij ondersteunt hen bij de ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen), geeft structuur en motiveert de zelfstandigheid. Samen met het team geef jij de cliënten persoonlijke aandacht in combinatie met een veilige leefomgeving: precies wat zij nodig hebben. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zo goed mogelijk kunnen genieten van de oude dag!

Wat je van ons mag verwachten

 • Je verdient conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 25) minimaal € 2.093,- en maximaal € 2.911,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Je ontvangt jaarlijks in december een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd!
 • Wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

Jouw werkplek

De bewoners zijn ouder en ouder wordend. Ongeveer de helft van de bewoners heeft een licht verstandelijke beperking, met mogelijk bijkomende psychiatrische problematiek. De overige bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Vier bewoners maken gebruik van een rolstoel en zijn afhankelijk van volledige verzorging. Jouw drijfveer en doelstelling is helpen zorgen dat de bewoners een fijne oude dag hebben, met begeleiding en verzorging waar nodig. Een mooie plek om te bloeien vanuit mensgerichte zorg en onze nieuwe basismethodiek (die we jou uiteraard nog uitleggen). Jouw werktijden zullen van 8:00 tot 12:30 uur zijn.

Als Medewerker Zorgondersteuning doe je ertoe. Lees maar.

 • Je geeft ondersteuning aan onze cliënten en begeleiding in de woonsituatie. Denk daarbij aan ondersteuning bij ADL-activiteiten en het verrichten van huishoudelijke taken zoals schoonmaken, maar ook het stimuleren van de zelfredzaamheid van onze cliënten.
 • Je hebt een belangrijke rol in het verzamelen en distribueren van was- en linnengoed, daarnaast ondersteun je bij de maaltijdverzorging van onze bewoners.
 • Je werkt aan kwalitatief goede mensgerichte zorg en gebruikt daarbij onze basisprincipes Wortel, Stam en Bloesem (deze leggen we je natuurlijk nog uit!). Want zonder stevige wortels kan iemand niet tot bloei komen. Dat geldt natuurlijk voor onze deelnemers, voor het team, maar ook voor jou en jouw talenten.

Jouw talenten en vakmanschap

Behalve dat jij een fijne collega bent om mee te werken, vinden wij het volgende belangrijk:

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 2.
 • Je bent positief ingesteld.
 • Werken in teamverband en/of zelfstandig gaat je makkelijk af.
 • Om cliënten te ondersteunen en begeleiden bij activiteiten beschik je over een gezonde dosis geduld en doorzettingsvermogen.
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en bent makkelijk benaderbaar voor onze cliënten.
 • Je weet onze bewoners te helpen of te motiveren bij ADL- en huishoudelijke activiteiten om zo hun zelfredzaamheid te stimuleren.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op andere locaties te werken indien nodig.

Het belangrijkste vinden wij dat jij enthousiast bent om samen met het team er écht iets van te maken! Voor deze vacature staan wij zowel open voor iemand die zijn/haar eerste stap wil zetten in het werkveld of iemand die al jaren werkervaring heeft opgedaan. Voor beide niveaus liggen er voldoende uitdagingen klaar!

Sollicitatieprocedure

Denk je nu dat ben ik of dit past mij! Hou je dan niet in en solliciteer via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck maakt standaard onderdeel uit van het sollicitatieproces, net als het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Peter van der Zwaan via 06-42 10 75 06. Hij helpt jou graag verder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Peter van der Zwaan
Manager zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Assistent begeleider wonen

Moergestel
12 - 16 uur
Sint Anna

Helpende Plus

Boxmeer
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur