zoekt een

Persoonlijk begeleider Wildeman

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding. Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met wie ga je werken?
De Wildeman in Hilvarenbeek is een locatie met volwassen cliënten (gemengd) met een matige verstandelijke beperking met uiteenlopende zorgvragen zoals o.a. autisme. Leeftijd ligt tussen 20 en 67 jaar oud. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen appartement maar men kan evt. gebruik maken van de gedeelde woonkamer om samen te eten of gewoon even te kletsen. Overdag gaan de cliënten dagbesteding en een enkeling maakt al gebruik van zijn/haar pensioen. Wildeman maakt gebruik van diverse voorzieningen in het dorp en is daar erg geïntegreerd.

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 28 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. - Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je balansverlof uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

´´Wie komt ermee de zorg uitzetten?´´

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Zorg en Welzijn. Je hebt een aantal jaren ervaring in de gehandicaptenzorg.
  • Je werkt op onregelmatige tijden, verspreid over meerdere dagen ook in de weekenden. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de teamleider, Diana van Boxtel-Hennen via; 06-83148157.

Contact

Diana van Boxtel - Hennen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
32 - 36 uur
Dichterbij

Begeleider gedrag Ziep 4-5 Ottersum

Ottersum
8 - 36 uur