zoekt een

AIOS Behandeling & Advies

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven AIOS om ons te versterken. Als AIOS in onze organisatie krijg je de kans om je te specialiseren in de zorg voor ouderen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

AIOS (Arts in Opleiding tot Specialist | 32 uur per week

Wat ga je doen?
Als AIOS werk je onder begeleiding en supervisie van onze medisch specialisten. Je bent vooral bezig met leren in de praktijk, naast een vast aantal onderwijsdagen per week of per maand. Je staat onder supervisie, maar hebt wel enige verantwoordelijkheid voor (de zorg voor) onze bewoners. Je maakt bijvoorbeeld vaak zelf beslissingen of behandelplannen en hebt zelfstandig contacten met onze bewoners, vaak met vast supervisie-momenten. In de supervisie gaat het over de bewoners, maar ook over je eigen leerproces en kun je zelf leerpunten en doelen aandragen.

Het zijn dus niet alleen ‘medische handelingen’ zoals lichamelijk onderzoek, maar ook besprekingen, administratie of gesprekken met familie. De zelfstandigheid hangt af van de hoeveelheid ervaring die je hebt, maar er zijn natuurlijk bepaalde zaken waarvoor je altijd een specialist moet raadplegen en de supervisor blijft eindverantwoordelijk.

Wie ben jij?

Je bent stressbestendig en bezit veel inlevingsvermogen. Je communicatie pas je makkelijk aan verschillende gesprekspartners aan en je weet je kennis en expertise over te dragen. Vind je het daarnaast leuk om mee te denken over ontwikkelingen binnen de afdeling, dan wordt dit jouw nieuwe uitdaging.
Je maakt als AIOS deel uit van een multidisciplinair team, waarbinnen specialisten ouderengeneeskunde en paramedici intensief met elkaar samenwerken om de zorg voor cliënten te optimaliseren. 

Wat verwachten wij van je?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je wilt continu je vak verbeteren en kijkt kritisch naar je eigen professionaliteit;
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.

Wat bieden wij?

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG65 met een salaris tussen € 4.370,94 en € 6.583,78 op basis van 36 uur, exacte inschaling afhankelijk van kennis en ervaring. 
Daar komt bij:

 • Een 13e maand;
 • Vakantiegeld 8%;
 • 30 vakantiedagen o.b.v. 36u;
 • Mobiele telefoon  (zowel werk- als privégebruik);
 • Collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling;
 • Een informeel, kleinschalig behandelteam met korte lijntjes onderling;
 • lidmaatschap voor de beroepsvereniging;
 • Wij investeren graag in jouw toekomst d.m.v. trainingen en opleidingen.

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (nabij Roosendaal en Breda). Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. In ons high care hospice Marianahof, hebben we 12 kamers voor terminale cliënten. We zijn een belangrijke regionale speler in de palliatieve zorg waarbij wij hoog scoren op de Zorgkaart Nederland. Ons team typeert zich als gedreven behandelaren die liefde hebben voor het vak. We hebben vertrouwen in elkaar, en zijn er voor elkaar als het nodig is. We houden allemaal van humor en zijn echte familiemensen die zingeving een belangrijk aspect van ons werk vinden. Wij ervaren Avoord als een open en warme organisatie met gedreven mensen en veel specialisaties die investeert in innovatie en waar je je gesteund voelt in wat je doet.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al bij ons werken, dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via de button solliciteer direct onderaan deze pagina. Heb jij nog vragen of wil je eens meelopen om de sfeer te proeven? Neem dan contact op met Gabrielle Haslinghuis (Recruitment) op telefoonnummer 06 – 515 024 33 of via recruitment@avoord.nl.

Recente vacatures

DeSeizoenen

Doktersassistent GHZ, 24 uur, Oploo

Oploo
20 - 24 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Revalidatiearts

Helmond
Parttime
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur