zoekt een

Coördinator beeldvorming en echografist

Onze nieuwe coördinator beeldvorming en radiologische echografist is een expert en organisatietalent (combinatie-functie).

24 -28 uur verdeeld over 3 dagen
Wij zijn Star-shl en wij zijn op zoek naar een coördinator beeldvorming en radiologische echografist die met veel enthousiasme en een hands-on mentaliteit ons team beeldvorming en functieonderzoeken komt versterken voor ongeveer 24 uur per week.

Als coördinator beeldvorming ben je verantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van medisch inhoudelijke uitvoering van werkzaamheden gericht op het gebied van beeldvorming. Daarnaast doe je voorstellen voor operationeel beleid en lever je een adequate bijdrage aan kwaliteits-en deskundigheidsbevordering, zodanig dat de werkzaamheden binnen de afdeling efficiënt en kwalitatief zijn uitgevoerd en gecontinueerd.

Naast je coördinerende taken ga je ongeveer twee dagdelen per week aan de slag als radiologisch echografist met de daar bijhorende taken. Je maakt echo's volgens protocol naar aanleiding van de aanvraag van de huisarts, dit doe je geheel zelfstandig. Je maakt bij de echo-onderzoeken een voorlopig verslag. Dit wordt door een radioloog geautoriseerd en vervolgens naar de huisarts verzonden. (8 tot 10 uur per week).

Je wordt onderdeel van een team coördinatoren van verschillende functie- en beeldvormende onderzoeken. Dit team kenmerkt zich door zelfstandigheid, ambitie en professionaliteit. Je wordt aangestuurd door onze teamleiding beeldvorming en functieonderzoeken.

Onze ideale nieuwe collega:
  • Je bent minimaal opgeleid tot echografist en je hebt ervaring in dit vakgebied. Wanneer je ervaring hebt als rediodiagnostisch laborant is dat een pre.
  • Het is noodzakelijk dat je kennis en ervaring hebt omtrent beeldvorming, dus ook van Rontgen-Dexa.
  • Ondersteunt het team van beeldvorming op organisatorisch gebied, vanuit een coachende rol.
  • Fungeert als inhoudelijk aanspreekpunt en draagt deze kennis over op collega’s.
  • Kan probleemoplossend denken en heeft hierbij een helicopterview.
  • Beschikt over goede didactische vaardigheden voor het verzorgen van inhoudelijke bij- en nascholingen binnen het vakgebied.
  • Vindt het een uitdaging om ontwikkelingen rondom beeldvorming in de eerste en (tweede) lijn te volgen en om te zetten naar kansen voor Star-shl.
  • Is altijd op zoek naar verbetering en signaleert knelpunten in de werkprocessen om hier vervolgens een verbetervoorstel te doen.
  • Is flexibel en bereid om te reizen naar alle locaties in onze regio’s (Den Haag-Rotterdam-Brabant-Zeeland)
  • Is bovenal een top collega en ambassadeur van onze kernwaarden; hartelijk, samen en toonaangevend.

Dit is Star-shl:

Star-shl is een professionele organisatie en toonaangevend op het gebied van medische- en laboratoriumdiagnostiek in Zuidwest-Nederland. Elke dag werken ruim 1300 medewerkers aan betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. We hebben het grootste en modernste laboratorium van Nederland waar we onderzoeken doen op het gebied van klinische chemie, medische microbiologie en pathologie. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan bloedafname locaties en een breed portfolio aan onderzoeken en ondersteunende diensten.

Ben je nieuwsgierig, check onze website: www.star-shl.nl

Wij bieden jou:
Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, zoals salaris conform fwg 55. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. In mei ontvang je 8,33% vakantiegeld en in december 8,33% eindejaarsuitkering. Ook bieden we opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zodat jij kunt groeien als professional. Zo hebben we een elektronische leeromgeving met tal van e-learning modules van GoodHabitz.

Interesse om onze nieuwe coördinator beeldvorming te worden en daarnaast nog te werken als radiologische echografist? Je bent hartelijk welkom! Reageer via onze website middels een motivatie en je CV. Neem bij vragen contact op met onze managementassistente Jolanda de Wildt via email: j.dewildt@star-shl.nl

Eventuele aanstelling bij Star-shl vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Recente vacatures

Thebe

Coördinator zorgteams

Tilburg
16 - 20 uur
Anna Zorggroep

Projectleider roosteren en plannen

Eindhoven
28 - 36 uur
Amarant

Senior inkoopadviseur

Tilburg
32 - 36 uur