zoekt een

Verzorgende IG (EVV) complexe somatiek

Wanneer biedt jouw dag voldoende afwisseling? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! De complexiteit van de lichamelijke aandoeningen van onze bewoners, de diversiteit aan ziektebeelden en vele verpleegtechnische handelingen bieden elke dag weer genoeg afwisseling.

Iedere bewoner is uniek
De afdelingen Krommenhoek en Wamberg vind je op onze locatie Mariaoord. Dit ligt aan de rand van Rosmalen in natuurgebied Hooge Heide. Hier geniet jij tijdens jouw pauzes of na jouw dienst van de natuur, de dieren in de dierenweide of het restaurant.

Op beide afdelingen zijn 3 woonunits met elk 10 bewoners. Hier zie je een diversiteit aan ziektebeelden zoals cva, ms, copd, parkinson of een dwarsleasie. Daarnaast is er dementie of gedragsproblematiek aanwezig. Iedere bewoner is uniek, daardoor benaderen we ieder van hen op een andere manier. Juist omdat de ziektebeelden zo divers zijn, bieden we regelmatig scholingen aan om je kennis hierover te vergroten. Ook zijn er bij Vivent zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien. 

Team Krommenhoek Wamberg
Ons enthousiaste team bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Van jong tot oud en van stagiaire of leerling tot verpleegkundige. We helpen elkaar, sparren met elkaar en kunnen op elkaar terugvallen. We doen het écht samen. Lachen, gezelligheid en regelmatig een teamuitje daar houden we van.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG;
 • Arbeidstijden volgens rooster met wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende (IG) Geldrop

Geldrop
In overleg