zoekt een

Nachtzorgmedewerker

Wat goed je doen?

Functieomschrijving.
Als verzorgende IG voor de nachtdienst ben je werkzaam in de directe cliëntenzorg in de nachtdienst. Je draagt zorg voor een goede verzorging en begeleiding van de bewoners overeenkomstig de daarvoor gemaakte afspraken, richtlijnen en werkmethoden. Je werkt volgens de afspraken in het opgestelde zorgplan. Daarnaast lever je een bijdrage aan een optimaal woon- en leefklimaat. Je kunt de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren aan de hand van richtlijnen. Daarnaast ben je in staat om contact te hebben met bewoners in situaties van dagelijkse zorgverlening.

Wat bieden we je?

Jouw arbeidsvoorwaarden.

Bij Sint Jozefoord kom je te werken op een unieke werkplek met een warme sfeer. We zijn een kleinschalige zorgorganisatie in een prachtige bosrijke omgeving. Bij ons is er ruimte voor echte persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je krijgt alle ruimte om je mening te geven en mee te denken, graag zelfs! Iedereen bij Sint Jozefoord mag er zijn, daardoor is er een grote onderlinge verbinding.

Verder kun je rekenen op:
  • Een jaarcontract voor minimaal 2 tot maximaal 22uur in de week, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Flexibele werktijden door de hele week, waarbij je dag- en avonddiensten draait;
  • Een salaris tussen €2.466,72 en €3.256,53 (FWG 35) met onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan en mediaplan en iedere dag gratis soep!

Wie zoeken we?

Jouw bagage.

Je beschikt over een diploma verzorgende IG en past in het competentieprofiel. Je bent positief ingesteld en hebt affiniteit met (ouderen)zorg. Je beschikt over vakkennis die gericht is op het toepassen van gevarieerde werkzaamheden, vaardigheden, regels en voorschriften. Je kunt initiatief nemen bij het starten van de werkzaamheden en signaleert afwijkingen. Daarnaast kun je luisteren en vertrouwen wekken en stimuleren bij cliënten.

Kom je bij ons werken?

Solliciteren.

Liever eerst nog wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Rita van der Heijden. Je bereikt haar via onze receptie op 073 534 23 42 of rita.vanderheijden@jozefoord.nl

Belangstellende voor deze functie worden verzocht hun sollicitatie digitaal in te vullen dit kan via www.werkenbijjozefoord.nl

Contact

Rita van der Heijden - Schouten
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

Verzorgende IG

Tilburg
In overleg
Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur