zoekt een

MBO stageplaats Leerwerkbedrijven - De La Salle Boxtel

Wil jij bouwen aan de toekomst van onze jongeren en die van jezelf? Kom dan bij ons stagelopen! Wij bieden uitdagende stageplekken bij onze locatie de La Salle voor MBO. Er zijn stageplekken beschikbaar bij de leerwerkbedrijven.

Over de functie:
De Leerwerkbedrijven streven ernaar om jongeren met een lichte verstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek voor te bereiden op de best passende werkplek. Er zijn 3 verschillende afdelingen binnen de Leerwerkbedrijven: Groen, Industrie en Horeca/schoonmaak.

Binnen de Leerwerkbedrijven begeleiden we jongeren tussen de 13-20 jaar. Het merendeel van de jongeren wordt behandeld op het terrein van De La Salle in Boxtel waar ook de Leerwerkbedrijven zich bevinden. Er wordt intensief samengewerkt met zorg en onderwijs die ook op het terrein aanwezig zijn. Als stagiaire ben je de assistent van de werkleider en begeleid je de jongeren in 1-op-1 of 1-op-2 situaties bij het aanleren van de arbeidsvaardigheden. Je werkdag begint om 08:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die in de keuken graag jongeren begeleid.

Over de locatie:
In Regio Noordoost-Brabant behandelen wij jongeren in de leeftijd van 6-23 jaar met veelal een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek.

De La Salle is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in de regio Noordoost-Brabant. De La Salle biedt behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met een gedragsproblematiek of psychiatrisch probleem. De centrumlocatie van De La Salle in Boxtel is een zogenoemde drie leefsferen voorziening. Koraal biedt op deze locatie ook onderwijs (Vada College) en begeleiding naar arbeid via Sterk in Werk. Er zijn stageplekken beschikbaar binnen de Leerwerkbedrijven voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week. Er zijn diverse afdelingen. Meer over onze organisatie en onze jongeren vind je op www.koraal.nl.

Jij!
  • Staat stevig in je schoenen;
  • Kan goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Hebt een flexibele persoonlijkheid; in staat tot kritische zelfreflectie;
  • Houdt overwicht en overzicht;
  • Kan zelfstandig werken binnen algemene kaders en in de begeleidingsplannen gemaakte afspraken, doelstellingen en richtlijnen;
  • Bent vindingrijk bij het aanpassen van activiteiten aan de behoeften en mogelijkheden van cliënten;
  • Volgt een mbo-opleiding: Maatschappelijke zorg bij voorkeur met uitstroomprofiel persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen;
  • Zoekt een stage voor minimaal 16 uur
  • Zoekt een stage voor minimaal één schooljaar

Wat bieden we:
We bieden een uitdagende stageplek waar collega’s en jongeren ontzettend veel van elkaar kunnen leren. Je wordt begeleid door een professional. Er zijn stageplekken beschikbaar op verschillende afdelingen binnen de leerwerkbedrijven. Je stage start in september 2024, je ontvangt een stagevergoeding conform CAO.

Praktisch:
Voor meer informatie, neem contact op met Wendy van Kreij (praktijk- en opleidingscoördinator) via het mailadres; werkenenlerenNOB@koraal.nl.

Reageren:
Ben je geïnteresseerd? Solliciteer voor 15 april via het contactformulier op www.werkenbijkoraal.nl/vacatures (sollicitaties die per e-mail binnenkomen worden niet in behandeling genomen).

Onderdeel van de selectieprocedure is een meeloop dag.

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Afstudeerstage Opleiding 'Mens en Techniek'

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Avoord

Leerling Helpende plus

Etten-Leur
16 - 20 uur
Laverhof

Opleiding tot zorgondersteuner

Schijndel
16 - 20 uur