HBO - MBO stageplaats 24-uurs behandelgroep - De La Salle Boxtel

Wil jij bouwen aan de toekomst van onze jongeren en die van jezelf? Kom dan bij ons stage lopen! Wij bieden uitdagende stageplekken bij onze locatie de La Salle voor HBO en MBO stagiaires. Er zijn stageplekken beschikbaar op de 24-uurs behandelgroepen voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week.

Over de functie:
Als stagiair werk je mee met de pedagogisch begeleiders. Zo draag je mede zorg voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verzorging, begeleiding en behandeling, afgestemd op de individuele behandeldoelen van de cliënt. Je bent bewust van de voorbeeldfunctie die je hebt. Je geeft uitvoering aan activiteitenprogramma’s en de vrijetijdsbesteding van jongeren. Al met al is ieder jongere uniek en heeft te maken met een eigen bepaalde mate van problematiek. Deze jongeren zullen zich alleen maar meer ontwikkelen mede dankzij ons team bestaande uit krachtige professionals, waar jij misschien wel aan deel gaat nemen!

Over de locatie:
In Regio Noordoost-Brabant behandelen wij onder andere jongeren in de leeftijd van 6-23 jaar met veelal een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Er zijn stageplekken beschikbaar op de 24-uurs behandelgroepen voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week.
De La Salle is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in de regio Noordoost-Brabant. De La Salle biedt behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met een gedragsproblematiek of psychiatrisch probleem. De centrumlocatie van De La Salle in Boxtel is een zogenoemde drie leefsferen voorziening. Koraal biedt op deze locatie ook onderwijs (Vada College) en begeleiding naar arbeid via Sterk in Werk. We hebben diverse stageplaatsen op de locaties in Boxtel, Uden, Oss, Rosmalen. De stageplaatsen die we bieden zijn binnen de 24-uurs behandelgroepen. Er zijn diverse groepen met elk hun eigen aanpak en werkwijze afgestemd op de jongeren. Meer over onze organisatie en onze jongeren vind je op www.koraal.nl.

Jij!
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je bent consequent, stressbestendig, geduldig, flexibel, oplossingsgericht en creatief.
  • Je bent bereid wisselende diensten te werken: overdag, ’s avonds, weekenden, feestdagen en (school)vakanties. Je ontvangt een rooster voor een langere periode waarbij rekening wordt gehouden met de dagen waarop je naar school moet. Natuurlijk heb je vakantiedagen maar die vallen niet altijd gelijk met de schoolvakanties.
  • Je volgt een Hbo-opleiding: Social Work of Pedagogiek bij voorkeur met uitstroomprofiel Jeugd.
  • Volgt een Mbo-opleiding: Maatschappelijke zorg bij voorkeur met uitstroomprofiel persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.
  • Je zoekt een stage voor minimaal één schooljaar, een gekoppelde stage van anderhalf jaar is ook mogelijk.

Wat bieden we:
We bieden een uitdagende stageplek waar collega’s en jongeren ontzettend veel van elkaar kunnen leren. Je wordt begeleid door een professional. Er zijn stageplekken beschikbaar op verschillende behandelgroepen binnen de La Salle te Boxtel, Oss en Uden voor 24 tot 32 uur per week. Je stage start in september 2024, je ontvangt een stagevergoeding.

Praktisch:
Voor meer informatie, neem contact op met Wendy van Kreij (praktijk- en opleidingscoördinator) via het mailadres; werkenenlerenNOB@koraal.nl.

Reageren:
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan voor 15 april via het contactformulier op www.werkenbijkoraal.nl/vacatures (sollicitaties die per e-mail binnenkomen worden niet in behandeling genomen).

Onderdeel van de selectieprocedure is een meeloopdag.

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Leerling

Vught
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Opleidingsplaats HBO MBRT-duaal afdeling Radiologie - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur