zoekt een

Verpleegkundige IC/CC

Ontdek de dynamiek van onze IC/CC afdeling die volop in ontwikkeling is!
Jij draagt bij aan het verlenen van hoogwaardige zorg aan patiënten in kritieke situaties. Je bent niet bang voor uitdagingen, maar ziet ze als kansen om te vernieuwen en uit te blinken. In intensieve en zeer complexe verpleegsituaties werk je nauw samen met intensivisten, medisch specialisten en andere disciplines om optimale zorg te waarborgen.

Wat maakt onze afdeling uniek?
Naast de complexe uitdagingen die je zult tegenkomen, kom je werken in een hecht team waarin jouw inbreng en initiatieven van onschatbare waarde zijn. De lijnen zijn kort, zowel met collega's als met medisch specialisten, waardoor een efficiënte en effectieve samenwerking gegarandeerd is.

Met jouw ambitie en vernieuwing kun jij het verschil maken!

Wat breng je mee?
Je beschikt over het diploma verpleegkundige, aangevuld met het IC/CCU diploma.
Bij voorkeur heb je al IC-ervaring, waar snel handelen in acute situaties de norm is. Wij zoeken een gedreven, enthousiaste en stressbestendige professional. Jouw enthousiasme is aanstekelijk; je motiveert en stimuleert moeiteloos je collega's.
Kom werken bij ons team, waar jouw kwaliteiten kunnen schitteren.

Wat bieden wij je?
  • Een baan voor 28-32 uur per week.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 55 (€3.434 - €4.842 bruto op basis van fulltime). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Anja Swinkels, afdelingshoofd IC, telefoon 040-286 4560 of voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure met Sabine Hermsen, corporate recruiter AnnaWerkt Recruitment, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Anja Swinkels.

Een gesprek wordt in goed overleg met jou gepland.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg