zoekt een

ANIOS urologie per 1 maart 2024

Wij bieden je een veelzijdige baan, waarin je kennismaakt en ervaring opdoet met ons hele vakgebied. Als teamlid werk je onder laagdrempelige supervisie van de urologen op onze verpleegafdeling, functieafdeling, (P)OK en polikliniek.

Jij zorgt voor
 • Je bent aanspreekpunt voor de afdeling en voert consulten uit in de kliniek
 • Je bent werkzaam op de polikliniek en doet zelfstandig urologische diagnostiek. Er is de mogelijkheid voor uitvoeren van kleine verrichtingen en assisteren op de OK. Je draait geen diensten.
 • Het assistentschap Urologie kan een opstap zijn naar een opleidingsplaats; een jaar werken binnen onze groep levert je waardevolle ervaring op. Bij goed functioneren verdien je vanzelfsprekend onze steun bij het vinden van een opleidingsplaats.
 • Er zijn bij ons geen opleidingsassistenten dus je hebt een groot speelveld.

Dit doe je samen met
Máxima MC is een topklinisch ziekenhuis in de Brainportregio en heeft twee locaties: hartje Eindhoven en in Veldhoven. Onze professionals dragen dagelijks bij aan het gezonder maken én houden van mensen. De patiënt en zijn familie spelen hierin de hoofdrol. Topklinische zorg gaat in Máxima MC hand in hand met herkenbaarheid en hartelijkheid.

We zijn een gedreven en opleidingsminded team van 6 urologen met ieder eigen aandachtsgebieden, daarnaast oefenen we ook allemaal de algemene urologie uit. We worden daarin ondersteund door een enthousiast team van verpleegkundigen op de poli en de afdeling en verder is er een continentie verpleegkundige, oncologie verpleegkundige en een verpleegkundig specialist. Je werkt samen met nog 1 ANIOS.

Je maakt kennis met alle facetten van de urologie. Net als bij de meeste vakgebieden bestaat de urologie uit meerdere deelspecialismen: de oncologische urologie, de functionele urologie, de kinderurologie, de andrologie en seksuologie, de steenchirurgie en de endo-urologie. In je ANIOS periode krijg je bij ons de ruimte om met al die deelspecialismen ervaring op te doen. Daarmee varieert de urologische patiëntenpopulatie van een pasgeboren baby tot een 100 jarige, van een congenitaal probleem tot gemetastaseerde ziekte.

Binnen de urologie wordt de meeste diagnostiek door de urologen zelf uitgevoerd. Zo doe je ervaring op met echografie van de urinewegen en het genitaal, urethrocystoscopie, transrectale echografie, prostaatbiopten en urodynamische onderzoeken.

We verwachten dat je bij ons een leerzame tijd hebt en je snel thuis zult voelen.

Dit past bij je als
 • Je een enthousiaste basisarts bent met belangstelling voor de urologie.
 • Je goed in staat bent om in teamverband te werken en daarnaast je eigen grenzen kent.
 • Je ambitieus, leergierig en communicatief sterk bent.
 • Ervaring in de urologie is een pré. Ook is het een pré als je op korte termijn beschikbaar bent, bij voorkeur al 1 maart.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2022 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC van het afgelopen jaar.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 65 (maximaal € 6.396,00 bruto per maand op fulltime basis) conform de generieke functie basisarts A.
 • De aanstelling geschiedt voor bepaalde tijd (maximaal 2 jaar). Samen met de andere AIOS en ANIOS verzorg je de diensten vanuit een drie-ploegensysteem.
 • We diverse workshops aanbieden voor onze medewerkers op gebied van gezondheid en vitaliteit zoals mindfulness en stoelmassages.
 • Je via onze uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) regeling met belastingvoordeel een fiets, een tablet, telefoon of je sportabonnement kunt aanschaffen.
 • We als ziekenhuis steeds meer bezig zijn met verduurzamen. We maken deel uit van de top op het gebied van CO2-reductie in ziekenhuizen.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij MSB de Medici? Dan ontvangen we je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan: drs C.E. Christiaansen, uroloog.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel drs. C.E. Christiaansen of een van de andere leden van de vakgroep Urologie, te bereiken via telefoonnummer (040) 888 83 90. Een dag (deel) meelopen behoort tot de mogelijkheden.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

DeSeizoenen

Doktersassistent GHZ, 24 uur, Oploo

Oploo
20 - 24 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Revalidatiearts

Helmond
Parttime
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur