zoekt een

Junior gedragsdeskundige Zorgpad EVB-EMB

Van startende Gedragsdeskundigen wordt vaak verwacht dat zij direct volledig meedraaien in het vak. Uit ervaring zien wij dat dit veel van een beginnend Gedragsdeskundige vraagt. Binnen Lunet hebben we daarom een functie Junior Gedragsdeskundige gecreëerd. Ben jij net afgestudeerd en wil jij graag de mogelijkheid krijgen om als starter te groeien in jouw rol als Gedragsdeskundige? Wij investeren graag in jouw ontwikkeling! Meer weten? Lees dan snel de vacature!

Werkplek
Lunet is in beweging. Vanaf dit jaar is de gedragsdeskundige duaal partner met de Teamleider, wat inhoudt dat zij beide verantwoordelijk zijn voor het primair proces. Vanwege deze nieuwe ontwikkeling zijn wij ter uitbreiding op zoek naar meerdere (Junior) Gedragsdeskundigen.

Als Junior Gedragsdeskundige werk je binnen het zorgpad EVB. Binnen dit zorgpad vallen de cliënten met een zeer ernstige tot een matige verstandelijke beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag. De locaties binnen het zorgpad EVB zijn gelegen op woonpark de Donksbergen (Duizel) of woonpark Eckartdal in Eindhoven. Dus één van deze locaties wordt jouw standplaats. Maar zoals hierboven geschreven is Lunet in beweging. Dit betekent uiteraard ook dat we hybride werken. Je werkt thuis op kantoor of dicht bij de zorg.

Functie
Startend als Junior Gedragsdeskundige krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de rol van gedragsdeskundige én duaal partner van de Teamleider. Je werkt onder gedeelde verantwoordelijkheid (supervisie) van een ervaren Gedragsdeskundige. Door het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan wordt jouw ontwikkeling gevolgd en regelmatig geëvalueerd. Wanneer we samen vinden dat je er klaar voor bent maak je de overstap naar de functie Gedragsdeskundige. Tijdens je werk voer je diagnostische onderzoeken uit bij cliënten, je stelt een (voorlopige) diagnose, indiceert de behandeling en adviseert op basis van de onderzoeksresultaten aan het multidisciplinair behandelteam en het cliëntsysteem omtrent behandeling en begeleiding.

Er kan sprake zijn van het als medebehandelaar opstellen van behandelplannen en het uitvoeren van enkelvoudige, doorgaans kortdurende behandelingen of het onder supervisie uitvoeren van meer langdurige behandelingen. Daarnaast kan er ook sprake zijn van het fungeren als zorgverantwoordelijke in het kader van de wet zorg en dwang en het leveren van een bijdrage aan behandelprogramma’s.

Wij bieden jou

  • Een mooie kans om jezelf op je eigen tempo te ontwikkelen tot een volwaardig Gedragsdeskundige
  • Veel ruimte voor en begeleiding bij jouw eigen ontwikkeling, je komt te werken onder supervisie van een ervaren collega Gedragsdeskundige
  • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een multidisciplinair team
  • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week
  • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg in FWG 60. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en OR
  • 1-daags introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

Wij vragen
Dat je in het bezit bent van een afgeronde WO opleiding psychologie, orthopedagogiek. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.

Solliciteer
Heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Lindsay Lacet (Hoofd behandeling, zorgpad EVB - EMB) via: 06-12554026.

Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 29 februari. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan den Rijn
24 - 32 uur
Neos

Gedragswetenschapper

Eindhoven
32 - 36 uur
Thebe

GZ Psycholoog in opleiding

Breda
24 - 28 uur