zoekt een

Persoonlijk begeleider Eigenwijze

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen met hun kind/verwante en met fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding.

Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste persoonlijk begeleider die wij zoeken, lees dan snel verder!

Met wie ga je werken?
Eigen Wijze is een particulier wooninitiatief in Breda. Hier wonen 16 bewoners (14 bewoners mvb/lvb die begeleiding nodig hebben, 2 zorg intensieve bewoners) in hun eigen appartement. Het gebouw heeft één grote leefruimte die opgedeeld kan worden in 2 ruimtes middels schuifdeuren, met twee grote woonkeukens waarvoor en waar mogelijk met de bewoners de gezamenlijke maaltijden worden voorbereid.

Eigen Wijze richt zich op zelfstandig wonen, het organiseren van de juiste zorg en het inrichten vanen organiseren van groepsmomenten in de gezamenlijke woonruimtes. Maak hier kennis met de bewoners en kom meer te weten over het wooninitiatief.

Dit ben jij
Elke dag en iedere bewoner is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive.

Persoonlijk begeleider
Jij bent een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk.Je bent een aanpakker en kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan.

Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 24 tot 36 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring voor de functie van persoonlijk begeleider.
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Zorg en Welzijn.
  • Je werkt op onregelmatige tijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Linda Timmermans via; 06-11060610

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Linda Cornelia Maria Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
32 - 36 uur
Dichterbij

Begeleider gedrag Ziep 4-5 Ottersum

Ottersum
8 - 36 uur