HBO stageplaats 24-uurs behandelgroep - Maashorst Reek

Wil jij bouwen aan de toekomst van onze jongeren en die van jezelf? Kom dan bij ons stage lopen!

In regio Noordoost-Brabant op onze locatie in Reek behandelen wij onder andere kinderen in de leeftijd van 4-12 met gedragsproblematiek. Er zijn stageplekken beschikbaar op de 24-uurs behandelgroepen voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week.

Over de functie:
Als stagiair werk je mee met de pedagogisch begeleiders. Zo draag je samen met het multidisciplinaire team zorg voor alle werkzaamheden binnen de behandelgroep om uitvoering te geven aan het individuele zorgplan en de hulpvragen van de cliënt en het systeem. Je bent jezelf bewust van de voorbeeldfunctie die je hebt. Je geeft uitvoering aan activiteitenprogramma’s en de vrijetijdsbesteding van jongeren. Al met al is iedere jongere uniek en heeft te maken met een eigen bepaalde mate van problematiek. Er wordt gewerkt aan een positieve ontwikkeling door deze jongeren en hun systeem mede dankzij ons multidisciplinaire team bestaande uit krachtige professionals, waar jij misschien wel eens deel van uit kan gaan maken!

Over de locatie:
Maashorst is een instelling voor jeugdhulpverlening en specialistisch onderwijs welke behandeling biedt aan jonge kinderen (leeftijd van 4-16 jaar) met een gemiddeld niveau, kinderen met (ernstige) ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen en aan hun gezinnen. Maashorst biedt op locaties in Reek en ’s-Hertogenbosch ambulante hulp, dagbehandeling en behandeling in een leefgroep en specialistisch onderwijs (De Vlinder/REC-4). We hebben diverse stageplaatsen op de locaties in Reek. De stageplaatsen die we bieden zijn binnen de 24-uurs behandelgroepen. Er zijn diverse groepen met elk hun eigen aanpak en werkwijze afgestemd op de kinderen. Hierbij wordt een warm, open en positief pedagogisch klimaat geboden waarbij er weel aandacht is voor de ontwikkeling van ieder kind.

Jij!
  • Staat stevig in je schoenen;
  • Bent consequent, stressbestendig, geduldig, flexibel, oplossingsgericht en creatief;
  • Bent bereid wisselende diensten te werken: overdag, ’s avonds, weekenden, feestdagen en (school)vakanties. Je ontvangt een rooster voor een langere periode waarbij rekening wordt gehouden met de dagen waarop je naar school moet. Natuurlijk heb je vakantiedagen maar die vallen niet altijd gelijk met de schoolvakanties;
  • Volgt een HBO-opleiding: Pedagogiek of Social Work bij voorkeur met uitstroomprofiel Jeugd;
  • Zoekt een stage voor minimaal één schooljaar of een gekoppelde stage van 1.5 jaar;

Wat bieden we:
We bieden een uitdagende stageplek waar collega’s en jongeren ontzettend veel van elkaar kunnen leren. Je wordt begeleid door een professional. Er zijn stageplekken beschikbaar op de residentiële behandelgroepen binnen Maashorst te Reek voor 24 tot 32 uur per week.

Je stage start in september 2024 en je ontvangt een stagevergoeding.

Praktisch:
Voor meer informatie, neem contact op met Wendy van Kreij (praktijk- en opleidingscoördinator) via het mailadres; werkenenlerenNOB@koraal.nl.

Reageren:
Ben je geïnteresseerd? Solliciteer voor 15 april via het contactformulier op www.werkenbijkoraal.nl/vacatures (sollicitaties die per e-mail binnenkomen worden niet in behandeling genomen).

Contact

solliciteren regio NOB Koraal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Persoonlijk Begeleider Complex Jeugd

Breda
32 - 36 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Re-integratiecoach / Re-integratie adviseur

Tilburg
24 - 28 uur
Reinier van Arkel

Systeemtherapeut VIP Team

Vught
In overleg