zoekt een

GZ psycholoog | Nestor

Maak het verschil
GGzE is op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog om ons team te versterken bij Nestor. Nestor is een specialistisch diagnostiek- en behandelcentrum voor ouderen met complexe psychiatrische problemen. Samen met ons deskundig team van professionals draag je bij aan diagnostiek, behandeling en ondersteuning in het ambulante team.

Als regiebehandelaar binnen Nestor ben je verantwoordelijk voor de totale regie over de behandeling van de cliënt en geef je samen met andere disciplines uitvoering aan het behandelplan.

Jouw toekomstige werkplek en team
De zorg voor cliënten met gerontopsychiatrische en/of neuro psychiatrische problematiek is binnen GGzE georganiseerd binnen de eenheid Nestor. Andere organisaties en verwijzers kunnen bij GGzE Nestor terecht voor consultatie en deskundigheidsbevordering. Als kenniscentrum werken we samen met andere organisaties om gezamenlijk volwassenen en ouderen optimaal te ondersteunen.

Binnen de eenheid zijn twee ambulante teams. Het ambulante team Neuropsychiatrie is gespecialiseerd in complexe diagnostiek en behandeling voor cliënten met psychiatrische problematiek in combinatie met (verdenking op) een neurodegeneratieve aandoening en/of niet-aangeboren hersenletsel. Het ambulante team Gerontopsychiatrie is gespecialiseerd in complexe diagnostiek en behandeling van clienten met complexe derde- en vierde levensfase problematiek. Beide teams werken nauw samen op locatie de Grijze Generaal te Eindhoven.

We hanteren als uitgangspunt de eigen kracht en mogelijkheden van de cliënt en diens naasten, zodat een cliënt zo optimaal mogelijk in haar of zijn eigen omgeving kan herstellen.

Jouw achtergrond
Jij…

 • Bent een gediplomeerde GZ-Psycholoog.
 • Bent enthousiast om te starten aan een uitdagende en afwisselende functie.
 • Staat stevig in je schoenen, bent flexibel en stressbestendig en houdt van een uitdaging.
 • Bent contactueel en communicatief sterk ontwikkeld, met goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Hebt plezier in het samenwerken met anderen en wilt met een positieve insteek bouwen aan de toekomst in een dynamisch en afwisselend werkveld.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ.  Voor deze functie is dat schaal 65: minimaal € 4272 maximaal € 6504 op basis van 36 uur (op basis van de CAO per 1 januari 2024).
 • Er bestaat de mogelijkheid om binnen de eenheid Nestor combinaties te maken met klinische afdelingen.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s.

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Esther Hoogenhout (bereikbaar vanaf 1 augustus a.s.) via telefoonnummer 06-53267899 of mailadres: esther.hoogenhout@ggze.nl of Nina Jansen (GZ psycholoog) via telefoonnummer 06-82578181.

Solliciteren

Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 1 september 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

(GZ-)Psycholoog

Roosendaal
24 - 32 uur
Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur