zoekt een

Bijbaan, ondersteunend begeleider, intensieve zorg, Rijtven Deurne

Werken en jezelf verder ontwikkelen naast jouw opleiding; dat kan bij ORO! We kijken mee naar de ervaring die je al hebt opgedaan, maar ook naar waar jij graag nog beter in wil worden. Op onze locatie De Loop 12 op Het Rijtven kun je ontzettend veel zien, ervaren en leren.   
Op deze locatie wonen 8 cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking in de leeftijd van 17 tot 60 jaar. De meeste cliënten communiceren enkel non-verbaal wat van de begeleiding vraagt om goed en klein te kunnen kijken.
De nadruk ligt hier op de dagelijkse zorg, sfeer en het bieden van een fijne thuissituatie waarin rust, geborgenheid en veiligheid centraal staan. Dat zijn direct ook de situaties waarin individuele- en geluksmomenten gecreëerd worden.

We werken volgens de methode Meer Mens, waarbij je met aandacht contact maakt met de bewoner waarbij horen, voelen, kijken, ruiken en ervaren belangrijk zijn. Je herkent de non-verbale signalen bij de bewoner en voelt hem/haar feilloos aan. Hierdoor leer je de bewoner steeds beter te begrijpen en stem je jouw begeleidingsstijl en intensieve zorg hierop af, waardoor je de individuele behoeften van de bewoner continu centraal stelt.

Je werkt altijd met een collega begeleider op de locatie samen. Je voert taken zelfstandig uit, maar doordat je altijd met een collega werkt, krijg jij alle ruimte om jouw kennis vanuit je opleiding toe te passen en werkervaring op te doen.

Warm, rustig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft op verzorgend gebied en qua begeleiding. En dat levert jou natuurlijk ook een glimlach op.
De dagelijkse volledige zorg(overname) met bijbehorende verpleegtechnische handelingen en het werken met een tillift doe jij met veel plezier of je bent bereid dit te leren. Jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken en stemt je tempo hierop af. En wordt het medisch iets complexer? Dan draai jij je hand daar niet voor om en jij verdiept je waar nodig graag in medische handelingen.

Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Jij ziet ook de vraag achter gedrag en bent er onvoorwaardelijk. Daarnaast draag jij bij aan het opstellen en uitvoeren van de doelen in het Persoonlijk Plan. En tot slot volg je een zorgopleiding of heb je deze net afgerond.

Ben jij een zorgstudent die minimaal één stage succesvol afgerond heeft (op MBO niveau 3 of 4) Dan gaan wij graag met jou in gesprek

  • We kijken samen met jou naar de wensen qua uren op contract (met een minimum van 4 uur);
  • Een uitdagende functie binnen een enthousiast team, waarbij je zowel in teamverband als zelfstandig werkt binnen de groep. Enkele momenten op de dag sta je alleen op de groep, grotendeels werk je met een collega.
  • Je werktijden liggen tussen 7.00 uur en 22.00 uur, waarbij zowel korte als lange diensten voorkomen.
  • Een salaris in FWG30 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2127,- en maximaal € 3.067,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Een jaarcontract, waarbij we er vanuit gaan dat we het na een jaar omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Contact

Angelique van Deursen
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Bergen op Zoom
24 - 28 uur
Thebe

Medewerker Welzijn

Breda
16 - 24 uur
Anna Zorggroep

Welzijnsmedewerker in de nacht

Geldrop
In overleg