Fellow Traumachirurgie

1 fte

De vakgroep
De vakgroep Heelkunde bestaat uit 14 chirurgen. Naast de 14 chirurgen die lid zijn van de BSC, zijn er 3 fellows (1 gastro-intestinale chirurgie, 1 traumachirurgie en 1 vaatchirurgie) werkzaam. De vakgroep bestaat uit de secties Gastro-intestinale- en Oncologische chirurgie, Trauma- en Longchirurgie en Vaatchirurgie. De algemene heelkunde wordt in gezamenlijkheid verzorgd.
Het chirurgisch palet van de Traumachirurgie wordt met uitzondering van de bekkenchirurgie in de gehele breedte uitgevoerd. Daarbij bestaat er een uitstekende samenwerking met de afdeling orthopedie, plastische chirurgie en revalidatie geneeskunde. Kwaliteit van zorg in de breedste zin, is het belangrijkste uitgangspunt voor de organisatie en uitvoering van de praktijk. Speerpunten zijn innovatie en wetenschap.
Het JBZ heeft een Level 2 traumacentrum en de sectie Traumachirurgie participeert actief in het in het Regionaal Trauma Overleg (Netwerk Acute Zorg Brabant). De 4 traumachirurgen verrichten ook de Longchirurgische zorg.

Wij zoeken
Wij zijn per 1 juli 2024 op zoek naar een talentvolle, bij voorkeur gecertificeerde chirurg die de ambitie heeft om de gezondheidszorg te veranderen. Een fellow die constructief samenwerkt met oprechte aandacht voor patiënten en collega’s. Met nadruk worden ook AIOS (in hun differentiatiefase Traumachirurgie) uitgenodigd om te reageren.

Wij bieden
Na een selectieprocedure die wordt uitgevoerd door de vakgroep en de vacaturecommissie van de BSC bieden wij een aanstelling in dienst van de BSC voor de duur van één jaar, wat bij geschiktheid eventueel met één jaar verlengd kan worden. Aanstelling geschiedt conform AMS-regeling en voorwaarden.

Bossche Specialisten Coöperatie (BSC)
De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ. De BSC staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek. Binnen onze coöperatie zeten wij ons gezamenlijk in voor voortreffelijke zorg met aandacht voor duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor ondernemerschap en ruimte voor innovatie. Wij zijn een betrouwbare partner, voor u als medisch specialist maar ook voor onze patiënten en onze samenwerkingspartners. Zo kunnen wij samen met onze collega’s, onze partners het gezondheidswelzijn van de bewoners in de regio Den Bosch verhogen vanuit deze kerngedachte.

Nadere informatie
Voor meer informatie over de vacature kunt u zich wenden tot dr. D. Boersma, traumachirurg, bestuurslid van de vakgroep (d.boersma@jbz.nl), eventueel via telefoonnummer: (073) 553 7796.
Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöperatie kunt u contact opnemen met dhr. F. Verhoeven via telefoonnummer (073) 553 8471.

Reageren?
Uw motivatiebrief en Curriculum Vitae kunt u t/m 31 maart 2024 versturen via het online sollicitatieformulier.

Recente vacatures

Amarant

Adviseur fysieke belasting

Tilburg
32 - 36 uur
Oktober

Specialist Ouderengeneeskunde - Merefelt

Veldhoven
In overleg