zoekt een

Medewerker Balie Nachtdienst - de Hondsberg Oisterwijk

Voor de Hondsberg in Oisterwijk zoeken we een Medewerker Balie-Nachtdienst (24 u/w). Ben je op zoek naar een afwisselende baan met een grote mate van regie en eigen verantwoordelijkheid? Durf je knopen door te hakken en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen?

Jij neemt de zorgtaken over tijdens de nacht, je bent betrokken bij alle kinderen. Dat betekent dat je snel moet kunnen schakelen, snel reageren, je verantwoordelijkheid durven nemen. Zorg jij er, samen met je collega's, voor dat de jongeren bij de Hondsberg lekker kunnen slapen?

Over de functie
Als Medewerker Balie Nachtdienst ben je het eerst aanspreekpunt van de organisatie buiten kantooruren. Je loopt 's nachts de rondes en gaat in op oproepen van de jongeren. Je zorgt dat de rust en veiligheid van de jongeren en het terrein wordt bewaakt, met behulp van akoestische en video-apparatuur. Als er sprake is van onrust, er calamiteiten zijn of andere onvoorziene omstandigheden treed je op. Zijn er bijvoorbeeld jongeren met slaapproblemen, dan overleg je met de collega's van de dagdienst wat de oorzaak kan zijn. Na afloop van je dienst zorg je voor een goede rapportage en overdracht.

In de avonden en weekenden heb je een receptie- en een bewakingsfunctie /coördinerende functie. Jij bent degene die contact heeft met de groepen bij bijzonderheden en coördineert de acties. Jij vormt de schakel tussen de groepen en de bereikbaarheids- en/of hulpdiensten en verzorgt de eerste opvang bij incidenten. Incidenteel heb je ook contact met familie of wettelijk vertegenwoordigers.

Over het team
De balie-nachtdienst bestaat uit 10 vaste collega’s, waarbij elke nacht een of meerdere collega’s werken. Daarnaast vullen jullie baliediensten in voor de avonden en de weekenden. Jullie zorgen zelf samen met de planner voor een goede bezetting en een gezond rooster.

De huidige werktijden zijn:
 • Nachtdiensten: 23:30 – 7.00 of 7:30 uur
 • Balie- / avonddiensten maandag t/m vrijdag: 18:15 – 00:00 uur
 • Baliediensten in het weekend: 7:15 – 15:45 uur en 15:30 – 00:00 uur

Waar ga je werken?

De Hondsberg is onderdeel van Koraal en ligt in de mooie natuur aan de rand van Oisterwijk. De Hondsberg biedt specialistische zorg aan jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Jeugdigen komen uit het hele land en hebben veelal (een vermoeden van) een licht verstandelijke beperking met bijkomende complexe, vaak gedrags-, en psychiatrische problematiek. Vaak hebben deze jeugdigen een lange geschiedenis van hulpverlening achter de rug. Samen met P.I. School de Hondsberg zet een multidisciplinair team van specialisten zich in om kwaliteiten van deze jeugdigen tot ontplooiing te brengen en hen weer een stap verder te helpen.

Meer weten? Kijk dan op website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/de-hondsberg en www.injekrachtbijkoraal.nl

Wat bieden wij?
 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45: min. €2.766 en max €3.861), afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding.
 • Onregelmatigheidstoeslag:- 22% voor onregelmatige dienst op uren vallende tussen 06.00 uur en 07.00 uur en tussen 20.00 uur en 22.00 uur op maandag tot en met vrijdag.
  • 38% op uren vallende tussen 06.00 uur en 08.00 uur en tussen 12.00 uur en 22.00 uur op zaterdag.
  • 44% op uren vallende tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op maandag tot en met vrijdag.
  • 49% op uren vallende tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op zaterdag.
  • 60% op uren vallende tussen 00.00 uur en 24.00 uur op zon- en feestdagen en op uren vallende tussen 18.00 uur en 24.00 uur op 24 en 31 december.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: ORT, een collectieve zorgverzekering, goede pensioenregeling, vakantiegeld en eindejaarsuitkering 8,33%. Wie bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract voor onbepaalde tijd: je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren (max 32) in overleg met jou wordt vastgelegd.
 • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste collega met hart voor onze doelgroep. Werken met jeugdigen met een licht verstandelijke beperking die zijn vastgelopen, is iets dat jou bijzonder aanspreekt.
 • Je bent in het bezit van een diploma HBO Bachelor Verpleegkunde, HBO Bachelor Social work (bij voorkeur uitstroomprofiel jeugd), HBO Bachelor Pedagogiek (bij voorkeur uitstroomprofiel jeugd) of een vergelijkbare opleiding.
 • Je bent een doorzetter, staat stevig in je schoenen en kunt grenzen stellen en bewaken.
 • Voor deze functie op HBO niveau, is registratie voor het Kwaliteitskader Jeugd (SKJ) verplicht. Ben je nog niet geregistreerd, dan ben je bereid deze registratie (en de daarvoor benodigde scholing) aan te gaan.

Meer informatie
Wil jij graag meer informatie alvorens te solliciteren, wij staan er altijd voor open om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles wat jij wilt weten deze functie. Ook is er de mogelijkheid om een keer mee te lopen om zelf te ervaren of de functie bij jou past.

Daarnaast kun je contact opnemen met Rianne van Gool (teamleider) via 06 – 1382 6510 voor meer informatie over deze functie.

Reageren
Spreekt onze unieke werkwijze je aan en ben jij de ervaren, flexibele en initiatiefrijke professional die onze jeugdigen verder wil komen helpen? Upload dan je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.

Contact

Wendy Dirks
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Verpleegkundige Hospice

Waalwijk
24 - 28 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Son & Breugel

Son en Breugel
In overleg