Projectleider bedrijfsondersteuning

Instituut Verbeeten

Instituut Verbeeten is sinds 1953 een begrip in de medische wereld en hét  gespecialiseerde ziekenhuis voor radiotherapie en nucleaire geneeskunde in de regio. Op onze afdeling Radiotherapie behandelen we oncologische patiënten met straling. Nucleaire Geneeskunde maakt gebruik van radioactieve stoffen. Deze radioactieve stoffen zetten we in voor onderzoek (diagnoses) en het geven van behandelingen (therapie).

De manier waarop wij met patiënten omgaan is de kracht van Instituut Verbeeten. Niet de patiënt, maar de mens komt bij ons op de eerste plaats. We luisteren naar onze patiënten en hun naasten én gaan met hen in gesprek. De patiënt en wij, we doen het samen.

Instituut Verbeeten werkt vanuit drie locaties: Tilburg, Den Bosch en Breda. Onze radiotherapeut-oncologen houden spreekuren op de poli in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem en op de poli in Bernhoven in Uden. Jaarlijks behandelen we met zo’n 250 medewerkers 4.500 patiënten en onderzoeken we 7.000 patiënten.

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als het leiden van projecten en deelprojecten binnen de afdeling Bedrijfsondersteuning. Jij zorgt ervoor dat geformuleerde projectdoelstellingen tijdig en adequaat worden gerealiseerd. Als projectleider ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van projectplannen en projectbegroting.
 • Het opstellen van de projectenkalender afgestemd op de organisatiedoelen, samen met je collega projectleider Zorg.
 • Het (be)sturen, beheersen en organiseren van het geheel van projecten en aanverwante activiteiten.
 • Het opzetten en coördineren van stuur-, project- en werkgroepen.
 • Het signaleren van eventuele knelpunten en het bijstellen van het projectt.
 • Het zorgen voor samenhang tussen de (deel)projecten.
 • Het inzichtelijk maken van projectresultaten en het opstellen van verslagen en managementrapportages.
 •  Het informeren en adviseren van het management over de projectresultaten.
 • Het vertalen van projectresultaten naar protocollen en beleidsvoorstellen.
 • Het vertegenwoordigen van de organisatie bij zowel interne als externe projectoverleggen.
 • Het bijhouden van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Je komt te werken op de afdeling Bedrijfsondersteuning. De functie van projectleider is een nieuwe functie binnen de organisatie. Je werkt intensief samen met het management, collega’s van verschillende afdelingen binnen Bedrijfsondersteuning en je collega projectleider Zorg. Het gaat om projecten met invloed op het langetermijnbeleid, waarbij een groot aantal in- en externe partijen zijn betrokken en verwevenheid bestaat met andere projecten. De projectleider draagt verantwoording af aan de manager Bedrijfsondersteuning.

 

Wat breng je mee?
Je bent een zelfstandige en gedreven professional die gericht is op samenwerking en kennisdeling en denkt in mogelijkheden en kansen. Daarnaast zorg je voor wederzijds vertrouwen op basis van professionaliteit en deskundigheid binnen de werkrelatie. Ook ben je flexibel en heb je een kritische reflectie naar jezelf en anderen toe. Tot slot ben je sociaal en initiatiefrijk en kun je omgaan met belangen van verschillende partijen. 

Verder heb je:

 • Vakkennis op hbo- of wo-niveau, eventueel aangevuld met kennis/een post hbo-opleiding op het gebied van projectmanagement.
 • Meerdere jaren ervaring met projectmanagement en het leiden van projecten. 
 • Inzicht in de primaire en/of ondersteunende processen van een (zorg)organisatie of vergelijkbare werkomgeving. Ervaring in de zorg is dus een pré.

Onze afdeling Bedrijfsondersteuning heeft haar thuisbasis op onze locatie in Tilburg. 

 

Wat bieden wij jou?
Een baan in een gespecialiseerd instituut waarin je indirect kunt bijdragen aan nog betere zorg voor onze patiënten. Verder kun je rekenen op:

 • Een contract voor  bepaalde tijd voor 28-36 uur per week (voor de duur van één jaar met daarna, bij wederzijds enthousiasme, een contract voor onbepaalde tijd).
 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring conform de cao Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG-functiegroep 55 (€3.434,- - €4842,-) exclusief  8.33% vakantiegeld.
 • 8,33% eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Op fulltime basis 144 vakantie-uren per jaar, aangevuld met een persoonlijk levensfasebudget van 57 uur.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket met diverse regelingen zoals contributie lidmaatschap sport/vitaliteit, aanschaf van een fiets en extra vrije tijd.
 • Trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
 • Leuke informele personeelsactiviteiten.
 • Een fijn restaurant om te lunchen of voor een kop koffie.

Bij ons is veel ruimte voor jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. 

 

Informatie en solliciteren
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Dan ontvangen wij je sollicitatie graag. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Mariëlle de Reuver, manager Bedrijfsondersteuning, via telefoonnummer 06 - 10 28 72 36.

Neem bij vragen over de sollicitatieprocedure contact op met Jolijn van Nieuwenhuijzen, HR-medewerker, via telefoonnummer 013 - 594 77 32.

Je ontvangt na je sollicitatie zo snel mogelijk een reactie. Bij indiensttreding vragen wij een VOG. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Jolijn van nieuwenhuijzen
HR- Medewerker
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sterk Huis

Medewerker Beleid, Proces en Projecten

Goirle
24 - 28 uur
Anna Zorggroep

Projectleider roosteren en plannen

Eindhoven
28 - 36 uur
Amarant

Senior inkoopadviseur

Tilburg
32 - 36 uur