zoekt een

Inkoopassistent (Onbepaalde tijd)

Krijg jij energie van inkoop en wil je je verder ontwikkelen binnen de zorg? Ben jij een doortastende teamspeler met een goed commercieel gevoel, heb je affiniteit met de zorg en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière, dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Jij zorgt voor
 • Het inkoopproces waarmee je samen met de inkopers zorgt voor jullie aandachtsgebied. Jouw focus ligt daarbij op contractbeheer en de operationele inkooptaken.
 • Het toetsen en verwerken van bestelaanvragen tot orders in het inkoopsysteem en je bent verantwoordelijk voor een goede relatie naar de klant en leverancier. Jij bewaakt dat er op tijd geleverd wordt.
 • Markt- en prijsonderzoek, vraagt offertes aan en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de beschikbaarheid van de middelen die ons ziekenhuis nodig heeft om goede zorg te bieden.
 • Het actief meedenken over proces- en systeemverbeteringen, zodat we optimaal kunnen blijven werken.

Dit doe je samen met
Een enthousiast en gedreven inkoopteam van 18 medewerkers, bestaande uit collega inkopers, inkoopassistenten, assortiment coördinatoren en functioneel beheerders. Het team staat voor inkoopprofessionaliteit, klant- en resultaatgerichtheid en kent onderling een informele en toegankelijke cultuur. Als inkoopassistent ben je de spin in het web tussen de zorgprofessionals, de inkoopcollega’s en de externe markt. Je werkt dan ook nauw samen met de zorggroepen, overige adviseurs en gebruikers.

Dit past bij je als
 • je HBO werk en denkniveau hebt
 • Je een aantal jaren relevante ervaring hebt met inkoop.
 • Je affiniteit hebt met de zorg. Ervaring op het gebied van medische inkoop is geen noodzaak, maar interesse wel.
 • Natuurlijk heb je een neus voor commercie, ook ben je analytisch genoeg om in processen te denken. We dagen je uit ons te helpen onszelf continu te verbeteren.
 • Je klantgericht bent en in een team wilt werken. Doordat je veel in- en externe contacten hebt is het belangrijk dat je open bent, makkelijk contacten legt en zorgvuldig communiceert.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2022 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 45 (maximaal € 3.824,00 bruto per maand op basis van 36 uur). In verband met CAO verhogingen, wordt je salaris in juni 2024 met 5% verhoogd.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag in gesprek!

Inhoudelijke vragen? Neem contact met Mario van de Sande, hoofd inkoop via 06-23530438 / mario.van.de.sande@mmc.nl.

We zien jouw sollicitatie graag voor 28 februari 2024 tegemoet.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.
Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

MO Den Bosch

Beheerder

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Convivio-zorg voor ouderen, wonen en dagbesteding

Huishoudelijk medewerker bij Convivio

Tilburg
8 - 12 uur