Schoonmaker / schoonmaakster

8-24 uur, bespreekbaar

 

Met jouw oog voor detail zorg jij ervoor dat onze locaties schoon en netjes zijn. Jij draagt je steentje bij aan een fijne omgeving waar onze bewoners zich prettig voelen.

Dit ga je doen

Jij bent, samen met je collega(’s), verantwoordelijk voor het schoonmaken van de ruimtes van onze locaties Huize d’n Herd en De Koning. Dit zijn algemene ruimtes, maar kunnen ook kamers van onze bewoners zijn. Bij De Koning stuur je ook bewoners aan die in het kader van hun dagbesteding helpen bij de schoonmaak. Je werkt in een klein maar gezellig team. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om je ideeën te delen vindt er regelmatig teamoverleg plaats. 

Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats binnen kantoortijden. Je zult eens per 2 á 3 maanden werken in het weekend. 

 

Jouw kracht

Je houdt van aanpakken en ziet welke werkzaamheden er nodig zijn. Jij vindt het leuk om samen te werken met collega’s en bewoners. Daarnaast ben je flexibel en kun je zelfstandig je taken uitvoeren. Je durft bewoners aan te spreken wanneer ze zich niet aan de afspraken houden en bespreekt dit met de begeleiders. 

 

Waarom werken bij SMO?

Wij zijn, al zeggen we het zelf, een warme groep mensen om voor en mee te werken. We zien jouw talenten én waarderen die. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid om, vanuit jouw professionaliteit, je eigen keuzes te maken en je werk zo in te delen als jij dat wilt. 

 

Een goede balans in werk en privé vinden wij net zo belangrijk als jij. Sterker nog: we denken graag met je mee over hoe je beter in je werk en in je vel kunt zitten. Sporten of een andere hobby die je energie geeft, een cursus mindfulness of een interessante studie die je altijd al hebt willen doen? Leuk! Doen!

 

Bij SMO kun je heel veel verschillende kanten van sociaal werk ontdekken. Nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen is bij onze verschillende locaties? Bekijk dan dit filmpje!

 

En natuurlijk krijg je van ons:

  • Een goed salaris. Schaal 1 van de cao Sociaal Werk (€ 2.184,- tot € 2.632,- bruto bij fulltime).
  • Individueel keuze budget (o.a. 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering).
  • Een maandelijks loopbaanbudget (1,5% van je salaris).
  • Onregelmatigheidstoeslag op basis van de onregelmatig gewerkte uren.
  • Extra vakantiedagen (vitaliteitsuren) afhankelijk van je leeftijd (vanaf 30 jaar!).
  • Regelmatig supergezellige uitjes, georganiseerd door onze eigen feestcommissie.
  • We zien jouw talenten en waarderen die. Wellicht wil je op termijn ook een kijkje nemen op een andere afdeling of je kwaliteiten inzetten in een andere rol. Daar zijn binnen onze organisatie ook mogelijkheden voor.
     

Klinkt goed hé?!

Wij zijn heel benieuwd naar jouw motivatie en je cv. Je kunt deze per mail richten aan HR via sollicitatie@smo-helmond.nl of reageer via onze website. 

Denken wij dat jij bij ons past? Dan willen we je zo snel mogelijk uitnodigen voor een gesprek, wacht dus niet te lang met solliciteren! 

 

Wanneer je vooraf meer informatie wilt over de functie dan kun je bellen met Simone Timmermans (Teamleider Facilitair) via 06-53107548.

 

Om bij ons aan de slag te gaan heb je een Verklaring Omrent Gedrag nodig. De kosten daarvan vergoeden wij.

 

Wij verwachten onze vacatures zelf in te kunnen vullen en hebben daarom geen behoefte aan acquisitie door intermediairs.

 

 

Webclip afbeelding

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Avondhulp / weekendhulp / vakantiehulp

Bladel
0 - 32 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Huishoudelijke Medewerk(st)er Concordialaan in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
12 - 16 uur