zoekt een

Zorghulp

Goede zorg smaakt naar meer! Als zorghulp heb je een hart voor de zorg. Een glimlach van een bewoner, daar doe jij het voor! Ben je gastvrij, energiek en heb je affiniteit met voeding en met ouderen? Maak jij makkelijk contact, zorg jij graag voor anderen en word je er blij van om onze bewoners een fijne dag te bezorgen? Lees dan gauw verder. Valkenhof in Valkenswaard, locatie Taxandria  is op zoek naar nieuwe medewerkers, Zorghulpen, voor liefst 16-28 uur per week, uren in overleg.

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit ‘keigoed en met liefde’. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Zorgcentrum Taxandria is een psychogeriatrisch verpleeghuis, gespecialiseerd in de behandeling van bewoners met verschillende vormen van dementie en biedt kleinschalig wonen aan.

Wat ga je doen
Als zorghulp werk je in een veelzijdige omgeving. Stiekem vind je dat jij de leukste baan hebt van al je collega’s. Je mag werken in de huiskamers van Valkenhof, hier zorg je ervoor dat onze bewoners zich zoveel mogelijk thuis voelen. Jij bent een kei in het ontdekken en aanvoelen waar de mensen behoefte aan hebben. Als je een glimlach op een gezicht kunt toveren, weet je dat je goed zit! Je doet de voorbereidingen en serveert de maaltijden, dranken en tussendoortjes voor onze bewoners. Je stimuleert en motiveert onze bewoners om te eten en te drinken op aanwijzingen en in overleg met de zorgmedewerkers Ook ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de afdelingskeuken en de daarbij behorende apparatuur. Onze bewoners genieten met smaak van de maaltijden aan de tafel die jij netjes dekt en afruimt. Bestellingen voor de volgende dag voer jij keurig in, zodat niemand op de afdeling iets te kort komt. Je zorgt samen met je team voor een prettige sfeer en voor optimaal welzijn van de bewoners daar ben je trots op!

Wat maakt jou de juiste Zorghulp
Een enthousiaste en zelfstandige collega die beschikt over een goede portie teamspirit! Als zorghulp sta je in nauw contact met de bewoners en dat geeft je energie! Je straalt rust uit en kunt prima functioneren in de hectiek die een maaltijd soms met zich meebrengt. Met jouw inzet wordt iedere maaltijd een feestje! Verder vind je het uiteraard leuk om met voeding bezig te zijn.

Daarnaast ben je flexibel ingesteld en is het voor jou geen probleem om wisselende diensten tussen 7.30-20.30, ook in het weekend, te werken. Daarbij ben je beschikbaar voor 20-28 uur.

Dit heb je in huis

·         Je beschikt over een diploma niveau 1-2 en je hebt het certificaat slikstoornissen behaald (of je bent bereid intern bij te scholen!);

·         Gastvrijheid en samenwerken, zit in je DNA;

·         Je bent een teamplayer die klantgericht, professioneel en integer denkt én handelt;

·         Je bent flexibel en hebt een positieve instelling.

Hoe zorgen wij voor jou?

Werken bij Valkenhof betekent werken binnen een vooruitstrevende organisatie waar onze bewoners centraal staan. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is.

Als zorghulp schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 20 (€2.210,77 – € 2.697,02 per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van onze bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

·         8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;

·         Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal;

·         Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract;

·         De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;

·         Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

·         Leuke, sociale en professionele collega’s die bereid zijn een stapje extra voor je te zetten;

·         Een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijntjes.

Enthousiast geworden?

Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij Valkenhof te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams op een van onze locaties. Onze recruiter Harriëtte Baken vertelt je graag meer over het werk van een Zorghulp bij Valkenhof. 

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.

Contact

Harriëtte Baken
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting WIJeindhoven

Bestuursadviseur

Eindhoven
32 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Woonbegeleider | Rotterdam IJsselmonde

Rotterdam
24 - 32 uur
Amarant

Zorgbemiddelaar

Tilburg
32 - 36 uur