zoekt een

Afdelingsondersteuner Taxandria - Vlasgaard

Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. Valkenhof is op zoek naar enthousiaste afdelingsondersteuners voor onze locaties Taxandria -Vlasgaard.
Wij zoeken kanjers die oog hebben voor het welzijn van onze bewoners en die hier samen met onze zorg professionals en mantelzorgers een bijdrage aan kunnen leveren. Onze kanjers hebben oog voor het welzijn van cliënten en zoeken de persoonlijke connectie.

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere afdelingsondersteuners, waarbij je beschikbaar bent voor minimaal 16-28 uur per week, waarbij je flexibel inzetbaar bent.

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit ‘keigoed en met liefde’. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 

Op Taxandria hebben de meeste bewoners een psychogeriatrische (PG) aandoening en bevinden ze zich in verschillende stadia van dementie. Momenteel zijn dit nog gesloten psychogeriatrische afdelingen, met cliënten die in verschillende fases van Alzheimer verkeren. Locatie de Vlasgaard, bestaat uit verschillende appartementen. Op afdeling 0/1 wonen de mensen zelfstandig. Hier bieden we somatische, wijkgerichte zorg naar wens. Afdeling 2 en 3 zijn gesloten psychogeriatrische afdelingen, met cliënten die in verschillende fases van Alzheimer verkeren. De teams werken nauw samen om alles op rolletjes te laten verlopen en om onze bewoners het zo fijn mogelijk te maken.

Wat ga je doen?
Je hebt sowieso een belangrijke rol in een stuk aandacht en tijd voor onze bewoners. Je draagt bij aan het creëren van een gastvrije en huiselijke omgeving voor cliënten, jouw zonnige humeur is daarbij van harte welkom! Daarnaast ga je de bewoners en zorg helpen met het ondersteunen bij de zorgmomenten. Je onderneemt welzijnsactiviteiten met de cliënt, zoals bijvoorbeeld het maken van een wandeling, een huiskamer activiteit of het lezen van de krant. Je ondersteunt de Zorghulp bij de voorbereiding en portioneren van maaltijden, de afwaswerkzaamheden en je helpt bij het opruimen van bestellingen. In overleg met het zorgteam verricht je overige lichte huishoudelijke werkzaamheden zoals de postverzorging, wasgoedverzorging en het aanvullen van de voorraden op de afdeling. Een hele diverse en dankbare job waarbij je je absoluut niet hoeft te vervelen!

Wat maakt jou de juiste afdelingsondersteuner
Je bent communicatief sterk, positief en je hebt een flexibele instelling. Je kijkt met een open blik naar de wensen en gevoelens van anderen. Samenwerken is voor jou geen probleem en je werkt graag in een samen in een team. Onder tijdsdruk, bij tegenslag of teleurstelling blijf jij je mannetje staan. Je bent representatief en weet dat goede sociale vaardigheden van belang zijn in de dagelijkse contacten met cliënten, zoals bij het uitserveren van maaltijden. Er wordt een appèl gedaan op respectvolle bejegening, tact, inlevingsvermogen, geduld, duidelijkheid, cliëntvriendelijkheid en hulpvaardigheid.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden liggen tussen van 8.00-20.30, waarbij je flexibel beschikbaar bent voor 16-28 uur per week.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij Valkenhof betekent werken binnen een vooruitstrevende organisatie waar onze bewoners en medewerkers centraal staan. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet welk pad je gaat bewandelen? Bij Valkenhof ben je van harte welkom!

Als afdelingsondersteuner schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 15 (€2.110,93 – € 2.541,15 per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van onze bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

·         8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;

·         Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal;

·         Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract;       
                                                                                                        
.         De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;

·         Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

·         Leuke, sociale en professionele collega’s die bereid zijn een stapje extra voor je te zetten;

·         Een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijntjes.

Enthousiast geworden?

Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij Valkenhof te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams op een van onze locaties. Onze recruiter Harriëtte Baken vertelt je graag meer over het werk van een afdelingsondersteuner bij Valkenhof. 

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.

Contact

Harriƫtte Baken
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgcentrum St. Franciscus

Medewerker gastvrijheid (20-24 uren per week)

Gilze
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medewerker Voedingsservice

's-Hertogenbosch
16 - 20 uur
Oktober

Vrijwilliger - Merefelt

Veldhoven
In overleg