zoekt een

Medewerker Welbevinden

Het welbevinden van cliënten vergroten, zonder jezelf voorbij te lopen? Het kan wél als medewerker welbevinden bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je als medewerker welbevinden bij Mijzo hard voor. Jij houdt je continu bezig met het verbeteren van de zorg. Zo maak jij goede zorg beter uitvoerbaar en toekomstbestendig. Zet jij, samen met ons, de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
Jij zet altijd net dat stapje extra om de kwaliteit van leven van cliënten te vergroten. Samen met de cliënt en zijn of haar sociale netwerk ga je op zoek naar een zinvolle en betekenisvolle invulling van de dag. De regie laat je bij de cliënt zelf. Je weet het vertrouwen van de cliënt te winnen en stimuleert een actieve deelname.

Je ontwikkelt een divers activiteiten programma, gericht op het bevorderen van het welbevinden en langer zelfstandig blijven de cliënt. Je bespreekt wat de cliënt en het netwerk hierin zelf kunnen doen en waar Mijzo kan ondersteunen. Je zorgt voor een goede organisatie van individuele- of groepsactiviteiten en de personele (vrijwillige) inzet die hierbij nodig is. Jij houdt het overzicht, zet de club vrijwilligers in hun kracht en biedt de begeleiding en aansturing die zij nodig hebben. Ook geef je zelf leiding aan diverse activiteiten en evenementen.

Je gaat altijd uit van positieve gezondheid en richt je op het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie van het netwerk rondom de cliënt. Het gebruik van zorgtechnologieën en andere innovaties ga je hierbij niet uit de weg. Zo geef jij cliënten een toekomst waarin ze zo lang mogelijk aan het roer staan van hun eigen leven. Daar krijg jij energie van!

Je hebt een belangrijk aandeel in het inrichten van toekomstbestendige zorg. Je volgt ontwikkelingen op de voet, toont lef en vindt het leuk om te experimenteren. Jij bent altijd op zoek naar manieren om jouw werk en dat van je collega’s makkelijker en plezieriger te maken en het welbevinden van cliënten te vergroten. Door je ontdekkingen te delen, zorg je dat optimale zorg in de toekomst haalbaar blijft. Met oog voor de mens achter de cliënt, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Het kan wél.

Waar ga je werken?
Sint-Antonius is één van de 26 zorglocaties van Mijzo. Het is een huiselijke, kleinschalige locatie in een monumentaal pand in Heusden- Vesting, waar 36 cliënten wonen met een vorm van dementie. In de komende jaren zal de bouw en verhuizing naar een andere locatie binnen de gemeente Heusden centraal staan. De kleinschaligheid en huiselijke sfeer behouden we hierbij zoveel als mogelijk.

Het team bestaat uit fijne en enthousiaste collega's, die wat voor elkaar over hebben. De sfeer is goed en er is veel oog voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en een gezonde privé/werk-balans.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Van het leven van cliënten en de transformatie van de zorg tot je eigen ontwikkeling en die van je collega’s. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Jij hebt het talent dat mensen aan elkaar verbindt om zo het ultieme resultaat te behalen. Je toont lef, inspireert, stimuleert en bent betrokken. Verder ben je voor deze functie:
 • In het bezit van een (bijna) afgeronde opleiding MMZ, of vergelijkbaar
 • Vertrouwd met de doelgroep, geduldig en een echte doorzetter
 • Pro-actief. Je ziet het werk en zet zaken in gang
 • Het visitekaartje van Sint Antonius en Mijzo
 • In het bezit van goede verbale en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden
 • Een echte organisator
 • Bovenal een fijne collega

En wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract voor 18 uur per week
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 35 (max. € 3.256,53 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Fijne collega’s, een hecht team en een prettige werksfeer
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie.
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Wacht niet te lang!
Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel gerust met Arie Maas, teammanager Sint-Antonius, op 0643558711.

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Nog meer Mijzo? Kijk dan op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Arie Maas
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Regionaal Autisme Centrum

AMBULANT AUTISMEBEGELEIDER A/B REGIO BRABANT NOORD OOST (O.A. ...

Helmond
24 - 28 uur
BrabantZorg

Bewegingsagoog | 32 uur

Veghel
28 - 32 uur
Neos

Wooncoach Beschermd Wonen

Eindhoven
28 - 32 uur