zoekt een

Verpleegkundige, De Loop 6, Deurne

Als Verpleegkundige op De Loop 6 draag jij actief bij aan het geluk van 8 cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke en lichamelijke beperking in de leeftijd van 16 tot 78 jaar. Er wordt overname van zorg geboden tijdens eet -en zorgmomenten. Dat zijn direct ook de situaties waarin individuele- en geluksmomenten gecreëerd worden. De cliënten houden daarnaast van belevingsgerichte activiteiten en genieten ze van de snoezelkamer, de prachtige tuin, de dagbesteding (school, de Hommel of individuele dagbesteding) en het moois wat het terrein van Het Rijtven te bieden heeft. De meeste cliënten communiceren enkel non-verbaal wat van de begeleiding vraagt om goed en klein te kunnen kijken.
We werken volgens de methode Meer Mens, waarbij je met aandacht contact maakt met de bewoner waarbij horen, voelen, kijken, ruiken en ervaren belangrijk zijn. Je herkent de non-verbale signalen bij de bewoner en voelt hem/haar feilloos aan. 

Jij hebt een signalerende functie op medisch gebied en stemt je bevindingen af met de AVG-arts, gedragsdeskundige, zorgcoördinator, andere collega-verpleegkundigen en/of de apotheek. Je volgt de ontwikkelingen op verpleegkundig gebied zowel binnen als buiten de organisatie en past. Zo nodig, in overeenstemming met de medische dienst, de werkwijze binnen de woning aan en je neemt hier collega’s in mee.
Je collega begeleiders weten dat ze met alle vraagstukken op medisch gebied bij jou terecht kunnen en je coacht je team regelmatig, zodat zij weten hoe zij moeten handelen bij afwijkingen en een gedeelte van de verpleegkundige zorg over kunnen nemen als jij er niet bent.

Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft op verzorgend gebied en qua begeleiding. En dat levert jou natuurlijk ook een glimlach op.
En naast deze mooie eigenschappen, neem jij natuurlijk jouw rugzak vol met medische kennis en inzichten mee. De dagelijkse zorg(overname) doe jij met veel plezier, zodat een cliënt de dag weer fris kan starten! Jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken. En wordt het medisch complexer? Leuk, denk jij! Jij hebt jouw volle focus liggen op zaken als medicatie, gedrag, epilepsie, obstipatie en andere verpleegtechnische handelingen. En vanuit deze ervaring draag jij bij aan het opstellen, uitvoeren en aanpassen van de medische zaken in het Persoonlijk Plan. 

Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Jij ziet ook de vraag achter gedrag en bent er onvoorwaardelijk.

En tot slot heb je een afgeronde verpleegkundige mbo- of hbo- opleiding en ben je in het bezit van een geldige BIG registratie

  • Een afwisselende baan voor 24 uur per week;
  • Een salaris in FWG40 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Een jaarcontract, waarbij we er vanuit gaan dat we het na een jaar omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Contact

Angelique van Deursen
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg