zoekt een

Helpende, niveau 2 - PG Heeswijk-Dinther

Helpende, niveau 2 - PG Heeswijk-Dinther
uren in overleg
Bezorg jij onze bewoners op onze PG-afdeling een mooie dag? De bewoners die bij ons wonen kunnen niet altijd vertellen wat ze nodig hebben of hoe het met ze gaat. Jij bent er om ze daarin te ondersteunen en de wereld om hen heen beter te begrijpen. Samen met je team bezorg je ze een warm thuis, zoveel mogelijk afgestemd op persoonlijke behoeften van de bewoner en zijn of haar omgeving. Je kijkt naar de kleine dingen en luistert naar je gevoel. Dan zie je vanzelf wat nodig is om hun dag net wat mooier te maken. Als je dit kunt, dan ben je bijzonder!

Specifieke functie informatie
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het individuele zorgplan van onze bewoners. Het zorgplan is bedoeld om de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie te geven over de zorg die hij/zij krijgt. Kwaliteit van leven staat hierbij centraal.
 • Je verleent zorg gericht op persoonlijke verzorging en begeleiding passend bij je opleidingsniveau.
 • Je biedt structuur, discipline en herkenbaarheid, maar je speelt ook in op wisselende stemmingen en gedragingen. Je past je communicatiewijze aan per bewoner.
 • Je bent samen met je collegas verantwoordelijk voor het verzorgen van een veilige en prettige sfeer op de afdeling.

Je werkt bij woongroep Kastanjedreef of Lindelaan met bewoners tussen de 60 en 100 jaar. Onze focus in de woongroepen ligt op de ouder wordende bewoners en alles wat hierbij komt kijken. We zijn bezig met de overstap van dagbesteding naar dagbeleving. Rust en respect staan bij ons voorop. De bewoners hebben, naast zorg en begeleiding, extra ondersteuning nodig op het gebied van deze dagbeleving en de benodigde structuur.

Onze ideale kandidaat
Je hebt minimaal een MBO 2 Helpende Zorg en Welzijn, of een vergelijkbaar diploma. Je biedt structuur, discipline en herkenbaarheid en speelt in op wisselende stemmingen en gedragingen.

Wat bieden wij?
 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast contract. Andere contractvormen zijn bespreekbaar.
 • Een brutosalaris tussen de € 2.264,72 en € 2.853,86o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 25).
 • Een werkomgeving die huiselijk en gemoedelijk is.
 • Beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.
 • Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. fiets- en mobiel devicesplan en korting op een bedrijfsfitnessabonnement.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?
We leren je graag kennen! Reageren kan via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Conny Damen, teammanager zorg, via 073-5443356 of conny.damen@laverhof.nl.

Contact

Conny Damen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur
Máxima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur