zoekt een

Communicatiemedewerker

Maak het verschil
Ben je gedreven, vasthoudend en resultaatgericht, neem je graag initiatief, hou je van de combinatie van communicatief handwerk en advies, en beschik je naast een vakdiploma ook over een paar jaar relevante werkervaring? Dan zou het zo maar kunnen dat je bij ons helemaal op je plaats bent.

Wat ga je doen?

Je richt je helemaal op het samenwerkingsverband Welshop. Welshop heeft een digitaal platform dat professionele zorgaanbieders matcht met mensen die hulp zoeken. Dat doen we sinds 2020. En met succes. Communicatie speelt in dat succes een cruciale rol. Onze kwartiermaker communicatie neemt binnenkort afscheid. De communicatieve basis staat. De komende jaren bouwen we die graag verder uit. Daarin speel jij een sleutelrol. Door jouw werk weten professionele zorgaanbieders en mensen met een hulpvraag elkaar steeds gemakkelijker te vinden. Je eigent je daartoe onze website en onze sociale media toe en zet die gericht in. Creatief, innovatief en met gevoel voor wat werkt. Dat doe je in nauwe afstemming met onze professionele partners. Ook ga je over onze periodieke nieuwsbrief. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de introductie van een crm-systeem. En je bent – last maar zeker niet least - gesprekspartner op niveau voor je collega’s als het om allerhande communicatievraagstukken gaat, van uitvoering tot strategie. Om effectief te kunnen werken, heb je contact met allerlei relaties buiten Welshop. Fijn tot slot als je vertrouwd bent met de geestelijke gezondheidszorg. Maar een show stopper is dat niet.

Jouw toekomstige werkplek en team
Welshop is een samenwerkingsverband met een digitaal platform. Het helpt mensen met psychische problemen snel hun weg te vinden naar de professionele zorgaanbieder of coach die hen het beste kan helpen. Op het platform delen deze partners hun digitale aanbod. Met hen heeft Welshop een samenwerkingsovereenkomst. Alle partners hebben hun waarde bewezen en voldoen aan onze kwaliteitseisen. En dat werkt. Steeds meer mensen vinden via Welshop snel hun weg naar beterschap en zijn daar hartstikke tevreden over. Samen met alle partners (online aanbieders, coaches en zorgverzekeraars) draagt Welshop bij aan vernieuwing en verbetering van online psychische ondersteuning. Welshop startte in 2016 en is een initiatief van GGzE, specialist in geestelijke gezondheidszorg in de regio Eindhoven en De Kempen die ieder jaar meer dan 11.000 inwoners ondersteuning biedt op de maat van hun behoeften. Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Check dan even www.welshop.nl.

Jouw achtergrond
Jij...

 • bent gedreven, enthousiast, creatief en resultaatgericht;
 • creëert graag content waarvan de puzzelstukjes altijd mooi in elkaar passen. Je werkt hierin nauwkeurig en consistent;
 • bent een echte aanpakker. Je werkt graag zelfstandig en legt gemakkelijk contact. In die contacten ben je attent en trouw. Afspraak is voor jou afspraak. Bovendien begrijp je dat samenwerken de bereidheid vraagt om elkaar te verstaan en begrip en respect te hebben voor de belangen die eenieder heeft;
 • neemt graag initiatief en hebt geen probleem in het geven en ontvangen van feedback. Bovendien begrijp je dat je soms een lange adem nodig
 • hebt om resultaat te kunnen boeken. Dat vergt focus en geduld. Die kun je gemakkelijk opbrengen;
 • beschikt over een vakdiploma en enkele jaren relevante werkervaring.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 55: minimaal €3076 - maximaal €4785 op basis van 36 uur.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Ger Thijssen (manager) via 06-58782730.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 24 februari 2024. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

MEE West-Brabant

Managementassistent

Breda
28 - 32 uur
Bravis Ziekenhuis

Medewerker Frontoffice (uren in overleg)

Roosendaal
In overleg
Oktober

Planconsulent - Rundgraafpark

Veldhoven
24 - 36 uur