Verpleegkundig specialist/Physician Assistant Geriatrie

Verpleegkundig specialist/Physician Assistant | Geriatrie | 28 tot 32 uur per week | Roosendaal en Bergen op Zoom

Ben jij de enthousiaste verpleegkundig specialist die we zoeken? In samenwerking met de geriater ben jij betrokken bij de zorg voor de geriatrische patiënten in het Bravis ziekenhuis. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee! 

Werken in een afwisselende omgeving

Het Bravis ziekenhuis is modern en innovatief. Samen werken we aan verdere kwaliteitsverbetering van de verpleegkundige/medische zorg van de kwetsbare ouderen van het Bravis ziekenhuis op beide hoofdlocaties. Je gaat samen met een team van verpleegkundig specialisten patiënten van 70 jaar en ouder met geriatrische multiproblematiek zowel op de polikliniek als in de kliniek beoordelen, vervolgen en interventies toepassen.

De vakgroep geriatrie bestaat uit 7 klinisch geriaters en 1 internist-ouderengeneeskunde. Er is 1 verpleegkundig specialist en 2 verpleegkundig specialisten in opleiding. Samen met het team (gespecialiseerd) verpleegkundigen, paramedici en ondersteunende medewerkers werken we aan goede zorg voor de patiënten.

We dagen jou elke dag uit

Als verpleegkundig specialist ben je onderdeel van het consultteam geriatrie en verricht je zelfstandig poliklinische werkzaamheden op de polikliniek Geriatrie. Naast de directe patiëntenzorg neem je ook deel aan ziekenhuis brede werkgroepen en ziekenhuis overstijgende overlegvormen zoals de VVT. Jij krijgt veel verantwoordelijkheid in de zorg voor jouw patiënten. Je bent de brug tussen de geriater, de patiënt, verpleegkundigen en andere zorgverleners. En voor het geven van onderwijs aan verpleegkundigen en co-assistenten draai jij je hand niet om.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

De bevlogen verpleegkundig specialist die wij zoeken is empathisch en heeft affiniteit met de doelgroep. Jouw analytische vermogen is goed ontwikkeld en je hebt een ondernemende in innovatieve instelling. Je bent communicatief vaardig, flexibel en zelfstandig. Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en indeling van jouw werk.

Verder heb jij:

  • de Masteropleding Advanced Nurcing Practice (bijna) afgerond.
  • een BIG-registratie.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Dit biedt Bravis jou

Naast een mooie en betekenisvolle baan en een professionele, toegankelijke en laagdrempelige werksfeer, waarbinnen jouw ideeën en initiatieven gewaardeerd worden bieden wij jou:

  • Salarisschaal volgens FWG 60 cao-ziekenhuizen lopende van € 3.736,- tot € 5.473,-  (per 1 juni 2024  € 3.923,- tot € 5.746,-) op basis van 36 uur per week: inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een jaarcontract met zicht op aanstelling voor onbepaalde tijd;
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand uiterlijk 14 juni 2024. De brievenselectie vindt plaats na sluitingsdatum. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Wil je meer weten over deze vacature of kom je graag eerst eens langs op de afdeling om kennis te maken met ons? Neem dan contact op met Angelique Schuurman, teamleider geriatrie/reumatologie via 06-83110848 (m.u.v 12 t/m 16 februari) of bij inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met één van de verpleegkundig specialisten, via het algemene telefoonnummer 0887067852.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Webclip afbeelding

Contact

Angelique Schuurman
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgokee B.V

Begeleider Kind & Jeugd, met aandachtsgebied

Tilburg
20 - 28 uur
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
tanteLouise

Zorgstudent, Locatie De Nieuwe Haven

Bergen op Zoom
In overleg