zoekt een

Doktersassistent(e) huisartsenpraktijk Kastelenplein

Wij zijn op zoek naar een Doktersassistente (16-32 uur per week)

Wie zijn wij?


Een goed georganiseerde, innovatieve, moderne praktijk van in totaal 9600 patiënten op het Kastelenplein in Eindhoven. Een positieve teamspirit en goede onderlinge sfeer vinden we heel belangrijk. Zo pauzeren we graag samen met het hele team, in de zomer op ons mooi dakterras en is er elke week vers fruit. Het team bestaat uit 6 huisartsen, 7 assistentes, 2 verpleegkundig specialist/physician assistant, 7 praktijkondersteuners (zowel Somatiek als GGZ), een praktijkmanager en 2 huisartsen in opleiding. We streven ernaar LEAN en duurzaam te werken. We zijn aangesloten bij zorggroep Stroomz en NPA-geaccrediteerd.

Wat ga je doen?

Je gaat ons team versterken door je vak vol enthousiasme uit te oefenen. Je zorgt voor een goede triage aan de telefoon en voert medische handelingen uit. Je krijgt eigen specifieke taken afhankelijk van je kennis en ervaring.

Wie ben jij?

Jij bent een (bijna) gediplomeerd doktersassistente. Jij ziet werk liggen en pakt dat graag op. Door deze houding ben je in staat zelfstandig, oplossingsgericht en flexibel te werken. Je bent open, betrokken en met goede sociale vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat je naast een fijn teamlid ook laagdrempelig bent naar patiënten.

Wat bieden wij?

Een erg leuk en gezellig team, mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en tot het volgen van nascholingen. Je salaris wordt ingeschaald volgens de CAO Huisartsenzorg in schaal 4 of 5. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en zal maximaal € 3.641,- bedragen o.b.v. een fulltime dienstverband. Uren en startdatum zijn in overleg.

Reageren of nog vragen?


Stel je vragen gerust per e-mail via k.vanrhee@huisartsenkastelenplein.nl per telefoon (040-2511545) en vraag naar Karin van Rhee, praktijkmanager of Linda van Bijleveld, huisarts. Heb je belangstelling voor deze vacature, solliciteer met je CV en korte motivatie.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Afdelingsassistent

Halsteren
20 - 24 uur
DeSeizoenen

Doktersassistent GHZ, 24 uur, Oploo

Oploo
20 - 24 uur
GGD Brabant Zuidoost

Teamassistent Eindhoven

Eindhoven
24 - 36 uur