zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider LVB/ MVB

Wil jij een bijdrage leveren aan het levensgeluk van anderen? Ben jij altijd op zoek naar creatieve oplossingen? En zoek je een werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar je veel afwisseling hebt in zowel je begeleidende –als zorgtaken? Lees dan vooral verder!

Locatie: Ganzenpad 20-30 of 32-42

Uren: in overleg

Als (Persoonlijk) Begeleider binnen onze flat maak jij het verschil voor onze ouder wordende cliënten. Jij ondersteunt hen bij de ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen), geeft structuur en motiveert de zelfstandigheid. Samen met het team geef jij de cliënten persoonlijke aandacht in combinatie met een veilige leefomgeving: precies wat zij nodig hebben. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zo goed mogelijk kunnen genieten van de oude dag. Voor onze locatie zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven Persoonlijk begeleiders en begeleiders!

Wat je van ons mag verwachten

  • Als (Persoonlijk) Begeleider verdien je conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35/ 40) minimaal € 2.338,- en maximaal € 3.535,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Je ontvangt jaarlijks in december een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!
  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd!
  • En wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

Jouw werkplek
Binnen onze flat aan het Ganzenpad zijn 3 zorglocaties gevestigd, jij komt te werken op één van deze locaties. Op iedere locatie wonen 13 cliënten met een licht- tot matig verstandelijke beperking. Wat alle cliënten met elkaar gemeen hebben is dat zij ouder wordend zijn en verschillende problematieken hebben, waaronder ook psychiatrische. Dit zorgt ervoor dat jouw werkdag op voorhand niet vaststaat: "Het ene moment verleen je warme zorg aan een bewoner met dementie terwijl je een minuut later een discussie tussen andere bewoners sust om escalatie te voorkomen". De uitdaging zit hem vooral in het creatief zoeken naar oplossingen en jouw flexibiliteit om mee te bewegen.

Door personele wisselingen kom je terecht in een team dat volop in ontwikkeling en opbouw is en samen met jou een veilige, warme en vaste omgeving voor de komende jaren wil zijn voor de cliënten.

Wie jij bent
Behalve dat jij een fijne collega bent om mee te werken, vinden wij het volgende belangrijk:

  • Je hebt een zorggerelateerd diploma op MBO niveau 3 of 4;
  • Je bent zelfstandig, geduldig, en een echte doorzetter met een goede dosis humor;
  • Je weet om te gaan met de diverse zorgvragen en doelen.

Het belangrijkste vinden wij dat jij enthousiast bent om samen het team er écht iets van te maken! Voor deze vacature staan wij zowel open voor iemand die zijn/haar eerste stap wil zetten in het werkveld of iemand die al jaren werkervaring heeft opgedaan. Voor beide niveaus zijn er voldoende uitdagingen!

Wij ontmoeten je graag!
Denk je nu dat ben ik! Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Het is niet nodig om een motivatiebrief toe te voegen, wij leren je graag persoonlijk kennen.

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met Peter van der Zwaan, hij vertelt je graag meer over deze vacature. Peter is te bereiken op telefoonnummer: 06-42 10 75 06.

Contact

Peter van der Zwaan
Manager zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verzorgende (IG) wijkteam

Geertruidenberg
In overleg
A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg