zoekt een

Flexpool Verzorgende IG

Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG of EVV-er met hart voor de ouderenzorg? Werk je graag op locaties met kleinschalig wonen en waar je echt tijd hebt voor de bewoners? En vind je het leuk om zowel op locatie Raffy. Lâle en/of De Leystroom aan de slag te gaan? Solliciteer dan op deze vacature!

Klinkt goed! Maar wat ga je eigenlijk doen?

Als Verzorgende IG heb jij oprechte en persoonsgerichte aandacht voor en interesse in de bewoner. Je stelt de bewoner centraal en samen met collega's (ook uit andere disciplines) bied jij hen de zorg en ondersteuning waar nodig. Om het dagelijkse leefcomfort te bevorderen en de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Je helpt bewoners bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) waar zij dit zelf niet meer kunnen en voert verpleegtechnische handelingen uit. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen, maar jij hebt het lef om daar beargumenteerd vanaf te wijken als de situatie daarom vraagt.

 

En wat krijg je hiervoor terug? *Tromgeroffel*

We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

 • Salaris is op basis van de CAO VVT, salarisschaal 35 (€2.199,49 - €3.025,81 bruto op basis van 36 uur per week, inschaling is afhankelijk van functie, opleiding, kennis en ervaring)
 • Flexibiliteit, de mogelijkheid om als oproepkracht (0 uren contract) of met vaste uren aan de slag te gaan (uren in overleg, minimaal 4 uur) waarbij goed rekening te houden is met jouw rooster!
 • Een kijkje in het werken op onze drie verschillende locaties in Oosterhout en Breda, er wordt gekeken waar inzet nodig is (maar kan hierin wel je voorkeur aangeven voor een locatie/locaties)
 • Uitstekend pensioen bij PFWZ
 • Reiskosten o.b.v. de CAO
 • 8% vakantiegeld (in mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (in november)
 • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
 • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties
   

Maar wat verwachten we van jou?

 • Je bent gediplomeerde Verzorgende IG (MBO niveau 3) en dus bevoegd om dit werk te doen
 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met het werken in de (cultuurspecifieke) ouderenzorg
 • Je wilt persoonsgericht werken
 • Samen met je collega's wil je doen wat er toe doet voor onze bewoners!
   

Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Wij zijn Egala Zorg. Met drie locaties en thuiszorg is Egala Zorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving. We bieden cultuurspecifieke zorg. Dat betekent dat we ouderen met verschillende achtergronden verzorgen. Dit doen we op een manier zoals zij dit vanuit hun cultuur gewend zijn. Egala Zorg heeft drie verschillende locaties. Raffy is er voor Indisch/Molukse ouderen, Lâle is er voor Turkse ouderen en De Leystroom voor Brabantse ouderen.

Drie unieke locaties dus, maar we zijn allemaal gelijk! Of dat je nu start als Medewerker Huishoudelijke Dienst of in het bestuur. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan onze organisatie en wordt daarom gewaardeerd. Er werken bij Egala Zorg in totaal ongeveer 400 medewerkers en 180 vrijwilligers. Wij bieden gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Zo kun jij er écht toe doen voor de ouderen. Jij bent een belangrijk onderdeel van hun dag en maakt daarmee het verschil. Dat geeft voldoening! Ons alvast beter leren kennen? Kijk dan bijvoorbeeld op onze werken bij website, onze LinkedIn pagina of de TikTok pagina van locatie De Leystroom.

 

Al enthousiast en overtuigd…?

Zie jij jezelf al bij ons werken als Verzorgende IG in de flexpool? Solliciteer dan zo snel mogelijk en stuur je motivatie met CV!

 

… of wil je eerst nog wat meer informatie?

Vragen over het proces? App de recruiter: 06 57925088 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Ouderen Phila Heeswijk Voorburg

Voorburg
28 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider flexibel inzetbaar

Roosendaal
In overleg
ZuidZorg

Verzorgende IG Gewoon Thuis (Oirschot)

Eindhoven
In overleg