zoekt een

Verzorgende IG / EVV psychogeriatrie (PG) op locatie De Leystroom

Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG met hart voor de ouderenzorg? Werk je graag op een locatie met kleinschalig wonen en waar je echt tijd hebt voor de bewoners en die de Brabantse gezelligheid uitstraalt? En heb je affiniteit met psychogeriatrische zorg en ouderen? Solliciteer dan op deze vacature!

Klinkt goed! Maar wat ga je eigenlijk doen?

Als Verzorgende IG heb jij oprechte en persoonsgerichte aandacht voor en interesse in de bewoner. Je stelt de bewoner centraal en werkt cliëntgericht, je denkt met hulpvragen in mogelijkheden. Je werkt nauw samen met collega's (ook uit andere disciplines) en onderhoudt nauw contact met de bewoners en families. Dit om het dagelijkse leefcomfort te bevorderen en de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Je helpt bewoners bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) waar zij dit zelf niet meer kunnen en voert verpleegtechnische handelingen uit, je signaleert en voert daarop actie uit. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen, maar jij hebt het lef om daar beargumenteerd vanaf te wijken als de situatie daarom vraagt.

Collega’s beschrijven het werken op locatie De Leystroom als gezellig, warm en dankbaar. Je komt te werken met ouderen die psychogeriatrische zorg nodig hebben. Je weet hen persoonsgerichte zorg te bieden en bij te dragen aan het welzijn van de ouderen. Je weet daarbij hoe je kan inspelen op het gedrag van de bewoners, wat voortkomt uit verschillende ziektebeelden.

 

En wat krijg je hiervoor terug? *Tromgeroffel*
We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

 • Salaris is op basis van CAO VVT schaal 35 of schaal 40, afhankelijk van je opleiding
 • Uitstekend pensioen bij PFWZ
 • Reiskosten o.b.v. de CAO
 • 8% vakantiegeld (in mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (in november)
 • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
 • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties
 • Werken bij een organisatie waarbij iedereen elkaar echt ziet en waarbij je impact kan maken.
   

Maar wat verwachten we van jou?

 • Samen met je collega's wil je doen wat er toe doet voor onze bewoners!
 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met het werken met ouderen
 • Je wilt persoonsgericht werken
 • Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG (niveau 3), als EVV-er aangevuld met de EVV opleiding en dus bevoegd om dit werk te doen
 • Je hebt affiniteit met PG
   

Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Wij zijn Egala Zorg. Met drie locaties en thuiszorg is Egala Zorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving. We bieden cultuurspecifieke zorg. Dat betekent dat we ouderen met verschillende achtergronden verzorgen. Dit doen we op een manier zoals zij dit vanuit hun cultuur gewend zijn. Egala Zorg heeft drie verschillende locaties. Raffy is er voor Indisch/Molukse ouderen, Lâle is er voor Turkse ouderen en De Leystroom voor Brabantse ouderen.

Drie unieke locaties dus, maar we zijn allemaal gelijk! Of dat je nu start als Medewerker Huishoudelijke Dienst of in het bestuur. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan onze organisatie en wordt daarom gewaardeerd. Er werken bij Egala Zorg in totaal ongeveer 400 medewerkers en 180 vrijwilligers. Wij bieden gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Zo kun jij er écht toe doen voor de ouderen. Jij bent een belangrijk onderdeel van hun dag en maakt daarmee het verschil. Dat geeft voldoening! Ons alvast beter leren kennen? Kijk dan bijvoorbeeld op onze werken bij website, onze LinkedIn pagina of de TikTok pagina van locatie De Leystroom.


Al enthousiast en overtuigd…?

Zie jij jezelf al bij ons werken als Verzorgende IG? Solliciteer dan zo snel mogelijk en stuur je motivatie met CV!

 

… of wil je eerst nog wat meer informatie?

App de recruiter: 06 57925088 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur