zoekt een

Zorgmanager Taxandria - Vlasgaard

Ben jij een ervaren, betrokken manager met hart voor liefdevolle specialistische (ouderen)zorg?

Samen het verschil maken, dat is waar medewerkers van Valkenhof iedere dag samen voor gaan. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen en weet jij wat nodig is om dit samen met ons te bereiken? Dan ben jij misschien wel degene die binnenkort fulltime je mouwen opstroopt in de functie van Zorgmanager (MT functie).

Wil jij onderdeel zijn van een organisatieverandering binnen een inventieve organisatie en ben jij die toegankelijke, mensgerichte en energieke persoonlijkheid die onze medewerkers mee kan nemen in ons Valkenhofverhaal? Lees dan verder!

Oud worden én jezelf blijven. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit ‘keigoed en met liefde’. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 

De locaties
Op de locatie Taxandria en Vlasgaard wonen in totaal ruim 165 bewoners met psychogeriatrische aandoeningen. Locaties worden gekenmerkt door een variatie aan wonen welzijn en zorg. De beide locaties zijn fysiek aan elkaar gekoppeld.

Waar stroop jij de mouwen voor op
Als zelfstandige en resultaatgerichte zorgmanager ben je verantwoordelijk om de beste zorg voor onze bewoners te waarborgen. Je geeft samen met je collega manager direct leiding aan 270 (zorg)medewerkers die werkzaam zijn op de locaties Taxandria en de Vlasgaard. Dit doe je in de vorm van duaal management. Als Manager Zorg ben je iemand die kan verbinden en vernieuwen. Je bent een doortastende persoonlijkheid in een organisatie in ontwikkeling. Je draagt bij aan de ontwikkeling van betrokken en deskundige medewerkers. Je faciliteert, enthousiasmeert en coacht hen op zo’n manier dat zij hun verantwoordelijkheid op basis van eigenaarschap én in samenwerking met elkaar kunnen nemen. Je bent een echte People manager en stuurt op het binden en boeien van de medewerkers door echte aandacht voor ze te hebben en regelmatig in gesprek te zijn over o.a. hun persoonlijke ontwikkeling, ziekteverzuim en functioneren. Je draagt daarbij zorg voor een goed en gezond werkklimaat. Je focus zal liggen op het operationele management waarbij je aanspreekpunt bent voor individuele en ad hoc problemen.

Je hebt het vermogen om in- en extern een boegbeeld te vormen; je laat zien dat je de rol van zorgmanager volledig omarmt. Daarnaast lever je een bijdrage aan de implementatie en uitvoering van het beleid. Je geeft vorm aan veranderingsprocessen en kwaliteitsbewaking op individueel niveau.

Wat vragen wij van jou
Zorgmanager is een mooie maar stevige functie. Tegelijkertijd is het een functie die je ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de koersbepaling van Valkenhof.

 • Je weet hoe je medewerkers kunt motiveren en aan je kunt binden; je bent sociaal vaardig, mensgericht en prettig in de omgang;
 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in de zorg en de zorgprocessen, zowel inhoudelijk als beleidsmatig;
 • Je bent ondernemend en resultaatgericht;
 • Je hebt het vermogen om zakelijk inzicht te verbinden met de inhoudelijke kwaliteit van de behandeling;
 • Je bent de ambassadeur voor Valkenhof in regionale netwerken;
 • Je adviseert de Raad van Bestuur m.b.t. ontwikkelingen binnen je aandachtsgebied.

Samen met je collega’s zorg je in een wisselend rooster voor een 24 uurs bereikbaarheidsdienst.

Wat hebben we te bieden?
Behoorlijk wat! Naast prima arbeidsvoorwaarden kom je bij Valkenhof terecht in een professionele, informele en ambitieuze organisatie. Hier heerst een gezellige Brabantse werksfeer waarin de lijntjes kort zijn. Er staan collega’s klaar om samen met jou aan de toekomst van Valkenhof te werken. En buiten dat:

 • Bieden we jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Als Zorgmanager schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 65 (€4.786,82 – € 6.423,20 per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
 • Krijg je niet alleen 8% vakantiegeld maar ook nog een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Krijg je een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid waarbij je in aanraking komt met verschillende disciplines binnen en buiten Valkenhof.
 • Behoud je de regie over je eigen ontwikkeling via onder andere de 120 trainingen van GoodHabitz.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.

Contact

Frans van de Vranden
Raad van Bestuur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Valkenhof

Projectmanager

Valkenswaard
24 - 36 uur
Stichting De As

Systeembegeleider

Goirle
16 - 32 uur