zoekt een

Zorgcoördinator Ambulant Oost-Brabant

Ben jij een enthousiaste zorgcoördinator en ga jij met het team van begeleiders aan de slag om de juiste kwaliteit van zorg te bieden? Ligt jouw hart bij het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met multi-problematiek? Wij zijn per direct op zoek naar een zorgcoördinator, dus kom jij ons team versterken? 

Werken in een organisatie waarbij diversiteit en vitaliteit hoog in het vaandel staat wil toch iedereen. Binnen Humanitas DMH vinden wij het belangrijk dat jij lekker in je werk zit, je happy voelt en blij bent met je werk- en privé balans want alleen op die manier kan jij kwaliteit van zorg bieden. 

Zelfstandig wonende (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende forensische en multi-problematiek hebben het lastig in onze complexe samenleving. Vaak spelen meerdere problemen tegelijk een rol. Hierbij kun je denken aan criminaliteit, verslaving, dak- en thuisloosheid en psychiatrische problematiek. Deze cliënten vallen hierdoor vaak tussen wal en schip. Bij Homerun streven wij ernaar hen door middel van intensieve trajectcoördinatie en trajectbegeleiding naar een stabiele leefsituatie te krijgen. Voor de betrokken  én hun omgeving werkt de aanpak. Aan jou de eer om ook van deze trajecten in Oost-Brabant een succes te maken. 

Verantwoordelijk voor het individueel trajectplan

Bij Homerun Oost-Brabant begeleiden we de cliënten aan de hand van een individueel trajectplan. Als zorgcoördinator ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor het trajectplan en de spil bij de begeleiding. Je coacht de begeleiders op zorginhoud en de bedrijfsmatige doelen. De begeleiders werken namelijk direct naast de cliënt. Je handelt en denkt overstijgend in crisissituaties en zorgt voor een passende financiering. Samen met je collega coördinator trek je op in het uitvoeren van acquisitie, het opzetten van projecten, het bijwonen van netwerkbijeenkomsten en werk je samen met verwijzers vanuit de diverse financieringsvormen. Je brengt je team ook verder door te inspireren en kennis te delen. Daarbij kun je altijd terugvallen op ons landelijk expertiseteam met gedragsdeskundigen en andere functionaliteiten. Je krijgt alle ruimte voor sociaal ondernemerschap en maakt ketenpartners enthousiast met jouw verhaal én de feiten. Tegelijk sta je ook in de spreekwoordelijke klei: met jouw team geef je cliënten echt meer grip op hun leven.  

Dit ben jij

Jij kunt als geen ander observeren en signaleren, bent een kei in overstijgend, analytisch werken en denken. Ook weet je je in crisissituaties goed staande te houden en te handelen. Je hebt lef, bent ondernemend en kunt out-of-the-box denken. Gelukkig verlies je hierbij het proces en het resultaat niet uit het oog.

Wat neem jij verder mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding en in het bezit van een SKJ-registratie (of bereid deze registratie te halen)
 • Beheersing van goede schriftelijke en sociale vaardigheden
 • De nodige ervaring in coaching (ook van collega's), netwerken, het opzetten van projecten, voeren van moeilijke gesprekken en opbouwen van
 • relaties op verschillende niveaus
 • Ervaring in het werken met onze doelgroep; LVB, multi-problematiek en GGZ is een pre.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde, blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar, zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. Iedereen is uniek. Juist de verschillen tussen mensen helpen ons om nog beter bij te dragen aan het geluk van onze “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk!). En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt 
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 50/55 cao gehandicaptenzorg, maximaal € 4.712,-
 • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon  
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met  Loes Ceelen | Zorgcoördinator 06-29298566 of Jennifer van Oorschot | Adviseur werving & selectie 06-15595244.
Solliciteren? Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Contact

Jennifer van Oorschot
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sterk Huis

Medewerker Beleid, Proces en Projecten

Goirle
24 - 28 uur
Anna Zorggroep

Projectleider roosteren en plannen

Eindhoven
28 - 36 uur
Amarant

Senior inkoopadviseur

Tilburg
32 - 36 uur