Fysiotherapeut Paramedische Ziekenhuiszorg

Contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
Vanaf 1 juni 2024 voor 36 uur.

Organisatie
Tolbrug is hét revalidatie-expertisecentrum voor Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard. Het is een onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en gevestigd op 3 locaties in Den Bosch en Uden. Tolbrug biedt naast revalidatiegeneeskunde ook paramedische zorg en 1e lijn fysiotherapie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Voor meer informatie over Tolbrug Specialistische Revalidatie, zie: www.tolbrug.nl

Paramedisch Ziekenhuiszorg
Eén van de zes units van de Tolbrug is de Paramedische Ziekenhuiszorg op locatie Den Bosch. De unit verzorgt de ergotherapie, logopedie en fysiotherapie van patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis

In verband met het vertrek van een collega naar een andere afdeling in het ziekenhuis zijn we opzoek naar een enthousiaste collega!

Wat ga je doen?
 • Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van klinische patiënten met uiteenlopende problematiek.
 • Vanwege het grote aantal patiënten en de korte opnameduur, zorg je voor snelle en zorgvuldige diagnose, prognose en geef je op basis daarvan een duidelijk advies.
 • In de multidisciplinaire samenwerking zorg je ervoor dat de professionele visie van de unit en van jezelf duidelijk vertegenwoordigd wordt.
 • De werkzaamheden zullen vooral gericht zijn op geriatrische patiënten. Daarnaast zul je ingezet worden op de poliklinische hartrevalidatie en afdelingen klinische cardiologie en klinische neurologie.

Onderdeel van de werkzaamheden is de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen doordeweeks en in het weekeind.

Poliklinisch zul je ook ingezet worden voor de multidisciplinaire valpoli.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent een afgestudeerde Fysiotherapeut, BIG geregistreerd, KRF NL of keurmerk fysiotherapie.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met werken in een ziekenhuis en bent analytisch scherp, doortastend en flexibel in het organiseren van je werk.
 • Je bent in staat overstijgend te denken in de ontwikkelingen ziekenhuisbreed.
 • Je hebt affiniteit met geriatrie en bent bij voorkeur in het bezit van een master geriatrie of gestart met de studie.

Wat bieden wij jou?
 • Inschaling vindt plaats in functiegroep 55
 • Salaris van minimaal € 3.434,00,- en maximaal € 4.842,00 - bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.
 • Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets.

Het team
Het subteam NGRC (Neurologie, Geriatrie, Reumatologie en Cardiologie) bestaat uit 11 fysiotherapeuten. Het team behandelaren bestaat uit ervaren, zelfstandige en kritische professionals die zich 100% inzetten voor de patiënt. Er heerst een informele cultuur, een klimaat waarin we positief zijn, een open communicatie hebben met elkaar en waar ontwikkeling voorop staat.

Interesse in deze vacature?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Cornellissen, fysiotherapeut of Paul de Jong, unithoofd, tel. 073-553 6155 of met Anouk Horvers, senior recruiter op: 06 - 20 92 36 98.

Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.
De gesprekken worden in overleg gepland.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer: Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentie check bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam geweest bent, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. Referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aanname gesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Apothekersassistent - parttime of fulltime

Eindhoven
32 - 36 uur
Máxima MC

Apothekersassistent poliklinische apotheek

Veldhoven
24 - 36 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Fysiotherapeut

Roosendaal
4 - 8 uur