Revalidatiearts a.i.

Libra Revalidatie & Audiologie, RVE Oost, is voor een zwangerschapswaarneming per april 2024 op zoek naar een Revalidatiearts a.i.
 
Periode april t/m september 2024 | detachering Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Samenwerking ziekenhuizen
Libra locatie Blixembosch heeft revalidatieartsen gedetacheerd werkzaam in ziekenhuizen en revalidatie artsen die centrumgerichte werkzaamheden verrichten (Blixembosch, Weert en Leijpark). De werkzaamheden waarvoor deze vacature is gesteld, zijn ten behoeve van gedetacheerde werkzaamheden bij het Catharina Ziekenhuis Eindhoven (0,3 – 0,5 fte).

Vanuit onze visie is de revalidatie volledig geïntegreerd  in omliggende ziekenhuizen met een actieve participatie in MDO’s, gericht op de speerpunten van het ziekenhuis en waar mogelijk participatie in de medische staven.

Het Catharina Ziekenhuis Eindhoven is een topklinische opleidingsziekenhuis. Naast de basisfuncties worden op een aantal onderdelen topklinische zorg geboden: hart- en vaatzorg, oncologie, overgewicht en nierfalen.

Wat ga je doen?
In deze functie werk je nauw samen met de ziekenhuisarts die reeds werkzaam is binnen het Catharina ziekenhuis. Er zijn twee revalidatieartsen werkzaam met een complementaire invulling van taken. Het gaat om klinische en poliklinische consulten, technisch spreekuren, schoenenspreekuren en het diabetisch voetenspreekuur. 

Je komt te werken in een open en innovatieve organisatie in een aantrekkelijke regio. We nemen deel aan lokale, regionale en landelijke netwerken.

Deze waarneming is een unieke mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in de bijzondere omgeving van de ziekenhuisrevalidatie.

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en talenten!
Jij bent gediplomeerd als Revalidatiearts, inclusief BIG en RGS-registratie. Je hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring.
Je omarmt de samenwerking met (topklinische) ziekenhuizen en ziet jouw detachering als een verrijking voor de revalidatie. Met jouw brede belangstelling, enthousiasme en analytisch vermogen versterk je de samenwerking en ben je zichtbaar in het ziekenhuis. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren tot en met 25 februari 2024 via de ‘solliciteren’ button.

Een oriënterend gesprek behoort tot de mogelijkheden. Ook kandidaten die binnenkort hun opleiding afronden nodigen we uit te solliciteren.

Nog vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 • Weike Donkers - Beckers, RVE manager bedrijfsvoering
  Tel: 06-38568130
 • Ilse van den Brand, revalidatiearts, Catharina Ziekenhuis Eindhoven
  tel: 06-40807613
 • Lieke Gijsbers, revalidatiearts, Catharina Ziekenhuis Eindhoven|
  Tel: 040 239 9428
  Bereikbaar op dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag in de even weken

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Team Recruitment via tel: 088-313 2538, via app: 06-18011362 of via mail: werken@libranet.nl

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid.
Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Over Libra Revalidatie & Audiologie
Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Met ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden we zorg op een manier die onszelf zou aanspreken. 

De medische staf bestaat uit 33 revalidatieartsen. Wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel. We participeren in het opleidingscircuit tot  revalidatiearts met vanaf 1 maart 2019 het OOR ZON (Zuid Oost Nederland). Er is een nauwe samenwerking met hogescholen, van waaruit stagiaires van verschillende disciplines samenkomen in het multidisciplinaire zorg en innovatie centrum (MZIC). Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Contact

Ilse van den Brand
Revalidatiearts, Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures