zoekt een

HR Adviseur

Als HR-adviseur bij SWZ kun jij een belangrijke rol vervullen in het versterken van de organisatie, wat impact heeft op de levenskwaliteit van onze cliënten. Door een positieve en gezonde werkomgeving te creëren, waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen, de juiste middelen en ontwikkelingsmogelijkheden krijgen, zijn zij in staat om hoogwaardige zorg en begeleiding te bieden aan cliënten. Wil jij je hiervoor gaan inzetten? Lees dan snel verder!

 

 

Wat ga je als HR-Adviseur doen?
In de rol van HR-Adviseur ben jij het aanspreekpunt voor de aan jouw gekoppelde zelforganiserende teams. Doordat jij een verbindende, signalerende en adviserende rol hebt, weet je wat er speelt binnen de teams en ondersteun en begeleid je op HR-thema’s. Vanzelfsprekend volg je de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet je deze te vertalen naar mogelijkheden en kansen voor SWZ.

Hoe ziet jouw rol als HR-Adviseur eruit?

 • Adviseren, begeleiden en inspireren op het verder ontwikkelen van HR gerelateerde onderwerpen in en met de zelforganiserende teams
 • Ondersteunen en adviseren van teams en de organisatie op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en verzuim onder andere met behulp van rapportages, analyses en beleid
 • Verzuimcasussen begeleiden door de juiste gesprekken te voeren, te zorgen voor een goede registratie en te voldoen aan de wet- en regelgeving
 • Bijdrage leveren aan het ontwikkelen van HR-strategieën en -beleid
 • Initiatieven ontplooien om de betrokkenheid, zelfstandigheid en tevredenheid van medewerkers te verhogen
 • Het adviseren en ondersteunen van medewerkers op het gebied van HR-thema’s

Waar kom je te werken?
SWZ is een zorginstelling die ondersteuning biedt aan mensen met een niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Bij SWZ bieden we merkbare mensgerichte zorg aan onze cliënten. Onze collega’s in de directe zorg werken op basis van zelforganisatie, staan naast onze cliënten en bieden maatwerk zodat onze cliënten de best mogelijke zorg en begeleiding krijgen.

Je komt te werken binnen het team Mens & Organisatie, waarbij je veel samenwerkt met de andere HRM-adviseurs, de ontwikkelcoaches, strategisch adviseur en je collega’s op administratie. Samen met dit team ga je zorgen voor een veilige, gezonde en fijne werkomgeving waarin ontwikkeling en werkplezier centraal staan. Binnen SWZ benaderen wij dit altijd vanuit verbinding, vertrouwen en vakmanschap.

Wat vragen we van jou?
Bovenal zijn wij op zoek een nieuwe collega die intrinsiek gemotiveerd is samen met ons aan de slag te gaan een zo prettig mogelijke werkomgeving te creëren. Wanneer medewerkers met een goed gevoel bij SWZ werken, leveren zij ook de beste zorg en begeleiding voor onze cliënten. Het zou dan ook fijn zijn als je voldoet aan het onderstaand profiel:

 • Ruime werkervaring in een HR-functie, met als voorkeur binnen een zorgorganisatie
 • Een relevante HBO Bachelor gericht op HRMErvaring met of interesse in het werken met zelforganiserende teams
 • Je vindt het leuk om samen met een nieuw team de organisatie naar een hoger niveau te brengen
 • Kennis en ervaring op het gebied van casemanagement en de Wet Verbetering Poortwachter
 • Een proactieve houding ten opzichte van het doorvoeren van verbetervoorstellen en je bent niet bang beslissingen te nemen.

Wat krijg je van SWZ?
Als HR-Adviseur krijg je een contract van één jaar in schaal binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 55, voor 24 tot 28 uur per week. Na het jaarcontract is de intentie om het contract om te zetten in onbepaalde tijd. Onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.217,- en € 4.712,- o.b.v. 36 uur per week
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% over je bruto jaarsalaris
 • De mogelijkheid om je werkzaamheden deels vanuit thuis te verrichten
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een collectieve arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekering
 • Tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness abonnement of tablet door een fiscale regeling
 • Aanbod aan faciliteiten voor het versterken van jouw duurzame inzetbaarheid en mentaal welzijn

Ben jij die ervaren verbinder en heb je interesse?
Ben je na het lezen van de vacature van HR-Adviseur enthousiast geworden over de functie en de organisatie? Solliciteer dan snel!

Heb je vragen over de procedure of heb je de vragen over de functie? Neem dan snel contact op met onze Interim Recruiter Bjorn Damen via bjorn@forp.nl. Spreek je hem liever persoonlijk? Ook dat kan! Bel dan naar 06 45 72 76 54.

 

Recente vacatures

PoZoB

Medewerker P&O

Veldhoven
24 - 32 uur
Thebe

Senior HR Adviseur

Tilburg
16 - 20 uur
Medicinfo B.V.

Senior HR Business Partner

Tilburg
24 - 28 uur