zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg

Onze bewoners zoeken een vertrouwd gezicht waar ze echt op kunnen rekenen. Iemand die zich inzet om hun belevingswereld te ontdekken zodat zij zich gezien, gehoord en veilig voelen. Ben jij dit? Kom dan ons team versterken!

Je functie:
Samen met je collega’s mag je iedere dag met passie het leven van onze bewoners zin geven en mooi maken. Je begeleidt en verzorgt onze bewoners en je gaat de uitdaging aan om te begrijpen wat onze bewoners nodig hebben. Je biedt hen een veilige en huiselijke leefomgeving.

De cliëntgroep:
Op Lambertijnenhof 230-232 wonen bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking waarvan de verzorgings- en begeleidingsbehoefte verschillend is. Deze bewoners hebben naast een verstandelijke beperking soms ook problemen in hun motoriek, zintuigen of op medisch, verzorgend gebied.

Jij helpt de bewoner met het ervaren, begrijpen en duidelijk maken van zijn of haar omgeving. Ze zijn deels of volledig afhankelijk van jouw zorg en hun omgeving. Signalen zijn veelal subtiel en het is belangrijk dat jij alert en nauw betrokken bent in de verzorging en begeleiding. Om de bewoners optimaal te ondersteunen krijgen alle medewerkers scholing volgens de visie van LACCS en de methode Meer Mens.

Functie-eisen:

 • Je hebt een afgeronde mbo niveau 3 opleiding op het gebied van verpleging en verzorging of welzijn.
 • Je bent in staat om zelfstandig aan de slag te gaan, maar werkt ook graag samen met collega’s.
 • Je bent goed in het lezen van bewoners middels hun gedrag en weet hoe je hier op in moet spelen.

Wie ben jij?

Om je aan te passen aan de mogelijkheden en stemmingen van de bewoner ben jij sensitief en zet jij jouw talenten op het gebied van inlevingsvermogen in. Je vindt het leuk om stimulerend en inventief bezig te zijn, rekening houdend met de verschillende specifieke zorgvragen van bewoners. Zelfontwikkeling is voor jou vanzelfsprekend en je besteed hier dan ook graag aandacht aan.

Wie zijn wij?
Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers en 250 vrijwilligers bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris conform CAO verstandelijk gehandicaptenzorg, bij fulltime dienstverband FWG schaal 35 tussen de € 2.338,- en € 3.294,- bruto per maand.
 • Een contract voor onbepaalde tijd. De startdatum en het aantal uur is in overleg.
 • Training en opleiding passend bij jouw behoeftes.
 • Een goede pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering 8,33%.
 • Mogelijkheid werkkostenregeling.
 • Diverse faciliteiten die je helpen fit en vitaal te blijven, zoals een vitaliteitsprogramma met cursussen en activiteiten op het gebied van welzijn, bewegen en gezondheid.
 • Diverse mogelijkheden om naast je functie je talenten in te zetten als bijvoorbeeld lid van een expertise team, aandachtsfunctionaris veiligheid, ergocoach en meer.
 • Het volgen van de leergang LACCS.

Zin om samen met ons het maximale uit onze zorg te halen en jouw talent in te zetten voor onze bewoners? Solliciteer dan snel voor 25 februari 2024.

Heb je nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Maitana Liere, teamleider Wonen, via WhatsApp. Er wordt binnen enkele dagen gereageerd. Telefonisch kan natuurlijk ook via 088-777 7444.  

Webclip afbeelding

Contact

Maitana Liere
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Brakel
24 - 28 uur
Zuidwester

Flexmedewerker

Breda
In overleg
Neos

Wooncoach Beschermd Wonen

Eindhoven
28 - 32 uur