Medewerker bewaking & beveiliging 7-14 uur per week

Over Zorg & Wonen Glorieux 
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met drie leefstijlwoningen en een verpleeghuis die gelegen zijn op het landgoed. Alle locaties hebben hun eigen karakter waar veel aandacht is voor de eigenheid van de bewoners en hun zorgvraag. 

Woondiensten Glorieux
Woondiensten Glorieux verzorgt de facilitaire dienstverlening voor Glorieuxpark. Woondiensten Glorieux beheert en onderhoudt de gebouwen en terreinen en is verantwoordelijk voor de verschillende facilitaire taken, zoals bijvoorbeeld inkoop, ICT, huishouding, catering, receptie, vrijwilligerscoördinatie, logistiek en bewaking/beveiliging.

Wat ga je doen?
Als medewerker beveiliging en bewaking draag jij zorg voor een veilige woon- en werkomgeving voor de bewoners en medewerkers op Glorieuxpark. Je houdt toezicht op het terrein via camera’s en beheert de poort. Je loopt veiligheidsrondes op het park en verzorgt de brand-, surveillance- en sluitrondes. Ingeval van calamiteiten of incidenten schakel je de hulpdiensten in. Tijdens je dienst van 16.30 uur tot 23.30 uur neem je telefoongesprekken aan en verbind je deze door.  Daarnaast verricht je licht administratieve werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een beveiliger die met zijn of haar aanwezigheid onze bewoners een veilig en vertrouwd gevoel geeft. Je hebt een opleiding minimaal op MBO niveau 2. Je bent positief, pro actief, representatief en dienstverlenend ingesteld. Ervaring met het werken met brandmeldinstallaties is een pré.

Ons aanbod

·         Een uitdagende, overzichtelijke werkomgeving met enthousiaste collega’s;

·         Je gaat in eerste instantie aan de slag voor 1 jaar, met de intentie dit daarna om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd;

·         Je ontvangt een brutosalaris conform cao VVT in FWG schaal 25 (afhankelijk van jouw diploma en werkervaring);

·         De werktijden zijn van maandag tot en met zondag van 16.30 tot 23.30. Je werkt in ieder geval 1 weekend per 4 weken;

·         Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);

·         Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart: dat beloven we je;

·         Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling; 

·         Leuke teamactiviteiten, zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi les sen én stoelmassages! 

Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Wil je meer weten over deze functie of eerst een keer kennis maken? Neem dan contact op met Marijn van den Dool of Ine Vogels:  040 – 2947530.
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Laat dan uiterlijk 25 februari a.s. jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

 

 

Recente vacatures

Prisma

Begeleider Liever in Lierop

Waalwijk
In overleg
Woondiensten Glorieux

Medewerker Catering 6 – 24 uur per week

Eindhoven
8 - 12 uur