zoekt een

POH-GGZ Stroomz de Ring International

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie in een fijne sfeer, waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een vast team collega’s zoals huisartsen, centrumassistenten en POH-ers;  
 • Een salaris conform CAO Huisartsenzorg schaal 8 en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld, 7,5% eindejaarsuitkering, fietsenplan en opname in pensioenfonds PFZW;  
 • Ruimte om te groeien in je vak;  
 • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende parkeermogelijkheden;
 • Een enthousiast team waarin samenwerking met andere collega’s binnen het gezondheidscentrum hoog in het vaandel staat!  

Stroomz De Ring International

Stroomz De Ring International is een gemêleerde praktijk waar zorg wordt geleverd aan wijkbewoners en internationals. De wijkbewoners en internationals zijn bij ons zeker van goede zorg. Ons gezondheidscentrum is multidisciplinair ingericht, naast de kern-disciplines huisartsen, fysiotherapie en apotheek/medipunt zijn ook enkele andere disciplines in het centrum gehuisvest, zoals diëtetiek, podotherapie en medisch pedicure. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk: dat is eerstelijnszorg volgens Stroomz. Naast uw gezondheid werken wij aan een duurzaam gezondere wijk. Wij staan voor u klaar met een team van zorgverleners en informeren en adviseren u graag over uw gezondheid en uw welzijn. 

Achter de schermen wordt het centrum ondersteund op het gebied van o.a. HR, financiën en communicatie door ons team op het bedrijfsbureau. De locatie Stroomz De Ring International is goed te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. 

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde SPV-opleiding, opleiding maatschappelijk werk en of opleiding POH-GGZ heeft; 
  BIG- geregistreerd is;
 • Ervaring heeft in het werken met patiënten met psychiatrische stoornissen, psychosociale problematiek, diagnostiek en behandel-/begeleidingsmogelijkheden op HBO-niveau heeft en affiniteit met verslavingsproblematiek en werken met mensen in een achterstandswijk;  
 • Affiniteit met de doelgroep expats;
 • Actuele kennis van de behandel- en verwijsmogelijkheden binnen de regio heeft, alsmede van de sociale kaart of de bereidheid die snel eigen te maken;
 • Op de hoogte is van relevante wetten en regelgeving;
 • Goede communicatieve vaardigheden en in teamverband kunnen samenwerken;
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een must;
 • Collegiaal en enthousiast is en het leuk vindt om deel te nemen aan het verbeteren en ontwikkelen van wijkgericht zorgaanbod. 

 Solliciteren:

Raak jij al enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' aan de rechterkant en laat je gegevens achter!

Laten we kennis maken:

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Robert Hazenberg, Clustermanager tel.nr: 06 – 1532 9662 | r.hazenberg@stroomz.nl

 

Recente vacatures