zoekt een

Recruitment Business Partner

Maak het verschil
Ben jij een ervaren recruiter die verder kijkt dan de standaard wervingspraktijken en standaard werkzaamheden? Heb je een scherp oog voor strategie en ben je in staat om recruitment binnen GGzE samen met twee collega business partners naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als recruitment business partner ben je tactisch en strategisch gesprekspartner voor de zorg. Samen met de afdelingen trekken wij gekwalificeerde en passende collega’s aan in een zeer krappe arbeidsmarkt en zorgen we samen voor dé GGzE match.

Naast het advies wat je geeft, voer je de open sollicitatiegesprekken en onderhoudt je contact met de gesproken sollicitanten, bureaus en scholen. Daarnaast neem je deel aan diverse projecten en verbeter je onze eigen processen. Je houdt ontwikkelingen in de markt bij (waaronder wet- en regelgeving) en vertaalt deze naar ons team en de afdelingen. Social media (waaronder Linkedin) zijn je bekend en je weet deze op een juiste manier in te zetten.

Jouw toekomstige werkplek en team

Het Recruitment team is van groot belang voor onze organisatie en is volop in beweging. Wij maken onderdeel uit van de afdeling Human Resources & Development (HR&D). GGzE is een grote en dynamische organisatie waar we dagelijks bezig zijn met het verlenen van de juiste geestelijke gezondheidszorg. Jij kunt jouw maatschappelijk steentje bijdragen door de juiste nieuwe medewerkers te werven (en te selecteren), zodat zij, op hun beurt kwalitatieve zorg kunnen verlenen. Geen cv’s schuiven, maar écht de juiste persoon op de juiste plek zetten zodat er met plezier en voldoening gewerkt wordt.

Bij ons is geen enkele dag hetzelfde, communicatie is een essentieel onderdeel van ons werk. Successen worden gedeeld en dragen bij aan ons werkplezier. Humor, slim werken, uitdagingen zijn er om aan te gaan, ons vak is onze passie, dat zijn de werkwaarden van ons team. Samen zorgen we ervoor dat de kandidaten op de juiste plek terecht komen. De krappe arbeidsmarkt vraagt van jou om creativiteit, doorzettingsvermogen en relativeringsvermogen.

Ons team bestaat uit drie recruitment business partners en drie recruitment medewerkers. De recruitment medewerkers zijn de operationele kanjers binnen het team. Zij zorgen dat operationele zaken - zoals vacatures plaatsen (in- en extern), eerste selectie sollicitanten en indiensttredingen - vlot verlopen. Uiteraard dienen wij als recruitment business partners hierin ook bij te dragen. Helaas zal één van de drie recruitment business partners deze zomer emigreren. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega.  

Naast de fijne en warme samenwerking binnen ons team, werk je met de diverse HR collega’s samen. Ook met de overige ondersteunende diensten, directeuren, managers, teamleiders, regiebehandelaren en medewerkers binnen alle lagen van onze organisatie heb je veel contact. Zij zijn op zoek naar jouw expertise, want jij weet alles over werving & selectie en wat er speelt op de arbeidsmarkt.

Jouw achtergrond
Je hebt een drive en passie voor het recruitment vak. Je bent deskundig en weet wat er in de schaarse arbeidsmarkt speelt op dit gebied. Je hebt een aantal jaren ervaring als corporate recruiter. Je brengt een flinke dosis werkervaring mee als adviseur richting lijnmanagement. Je bent vaardig in het leiden van projecten en stakeholdermanagement. Daarnaast herken je je in onderstaande kenmerken:

 • Klantgericht (maar nee is ook een antwoord)
 • Creatief en innovatief
 • Ondernemend en pro-actief
 • HBO diploma
 • Samenwerken
 • Optimistisch
 • Betrouwbaar
 • Resultaatgericht

Ben jij klaar voor de uitdaging binnen een grote en complexe zorginstelling waar we recruitment naar een nog hoger strategisch niveau willen brengen? Grijp je kans dan nu, de uitdaging ligt voor je klaar!

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 55: minimaal € 3616 - maximaal € 4785 op basis van 36 uur. In uitzonderlijke situaties met aantoonbaar hogere opleiding of exceptionele werkervaring, in combinatie met het huidige hogere salaris is het bespreekbaar om de functieclassificatie te heroverwegen met als mogelijk resultaat een indeling in FWG 60 met een max. van € 5355.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties.

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Nicole Klok via telefoonnummer 06-54917307. 

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Zodra dé passende kandidaat gevonden is wordt de vacature gesloten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

(Junior) P&O Adviseur (vervanging zwangerschapsverlof)

Vught
28 - 32 uur
Huisartsenstichting Haspel

HR-medewerker (MBO 4/HBO niveau; 12-16 uur/wk)

's-Hertogenbosch
12 - 16 uur
Revant

Junior HR Adviseur

Breda
28 - 32 uur