zoekt een

Verpleegkundige

Hoe houd jij jouw werk leuk en uitdagend? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Het bijzondere aan het werken in de thuiszorg is dat je de cliënt achter zijn of haar eigen voordeur treft. Een huis zegt iets over iemand en dit huis is de veilige en vertrouwde omgeving van jouw cliënt. Je leert jouw cliënt hierdoor ook veel beter kennen.

We kijken naar de mogelijkheden, wat kan nog wél. 
Als verpleegkundige ondersteun jij jouw cliënten dagelijks bij de diverse hulpvragen, waardoor elke dag weer anders is. Denk hierbij het helpen met opstaan, aantrekken van steunkousen, wondzorg, medicatie aanreiken, stomazorg, katheterzorg, sondevoeding en injecteren. Daarnaast heb jij ook nog een coördinerende rol rondom de zorg voor een aantal cliënten in samenspraak met de wijkverpleegkundige. Jij bent voor hen en hun naasten het aanspreekpunt en hebt contact met de interne specialisten en externe disciplines zoals de huisarts, ergotherapeut en diëtist. 

De focus ligt op het versterken van de zelfredzaamheid van jouw cliënt, ontzorgen, kwaliteit van leven en gepast zorggebruik. Samen met collega’s kijk je vooral naar wat er (nog) wél kan!

Team Vlijmen Drunen 
In ons team met alle niveaus en leeftijden hangt een fijne sfeer. Het dorp gevoel is niet alleen voelbaar en zichtbaar als werklocatie maar ook in het team gevoel: 'ons kent ons'. We werken zelfstandig, maar ontmoeten elkaar graag op kantoor na onze route. We zijn betrokken bij elkaar en weten graag hoe het met je gaat. Je kunt bij elkaar terecht en staan voor elkaar klaar.

Waar kun je op rekenen?

  • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
  • Salaris van minimaal €2.695,33 tot maximaal €3.848,27 per maand (FWG 45), op basis van een 36-urige werkweek);
  • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
     
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
  • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
  • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
  • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
     
  • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

  • Diploma verpleegkunde; 
  • Werktijden volgens rooster met wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

  • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
  • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
  • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

tanteLouise

Teamleider, Het Nieuwe ABG

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime