zoekt een

Verzorgende IG voor de Thuiszorg

“Samen met jouw zorghart en onze fijne collega’s kunnen wij onze (wijk)bewoners pas écht blij maken”

Jij bent

Een verzorgende IG die houdt van zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen. In de Thuiszorg maak jij het verschil. Iedere dag is anders omdat jij niet weet wat er achter die ene voordeur speelt. Ben jij daar nieuwsgierig naar en wil jij werken in de verschillende wijken van Tilburg zodat jij je als zorgprofessional kan onderscheiden? Dan pas jij als Verzorgende IG voor de Thuiszorg in Het Laar!

Je maakt als Verzorgende IG deel uit van een klein, hecht team. Je hebt een belangrijk rol in de uitvoering van de verzorging en verpleging. Het thuiszorgteam is verantwoordelijk voor het eigen rooster. De werktijden kun je met je collega’s afstemmen, omdat het werken in de thuiszorg bij je moet passen en in je DNA moet zitten! 

Doen!
Omdat we je dit graag willen laten beleven willen wij je uitnodigen voor een meeloopmoment. Een moment waarop jij gaat zien of deze functie bij je past. Dé beste manier om feeling te krijgen met deze uitdagende functie!

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan in een fijne en leerzame omgeving. Je maakt deel uit van een professioneel team waarin ieder lid belangrijk is. We willen de kwaliteiten, de verschillende opleidingsniveaus en karaktereigenschappen van iedere medewerker gebruiken. Jij kunt gebruik maken van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris (FWG40) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
We gaan voor de hoogste kwaliteit, elke dag opnieuw, met veel enthousiasme en trots! Wil jij komen werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, met een warme en goede sfeer? Het Laar biedt je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Voor meer informatie of om je aan te melden voor een meeloopmoment, bel of mail je met de wijkverpleegkundigen via wijkverpleegkundigen@hetlaar.nl of 013-4657700. Solliciteren doe je via de knop!

Voor informatie over deze vacature, bel met Kirsten Bruntink, trainee manager zorg via 013-4657700 of k.bruntink@hetlaar.nl Kun je niet wachten om te gaan beginnen? Via de knop solliciteren op deze site kun je direct solliciteren.

Het Laar
Is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar, van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling. Ook biedt Het Laar thuiszorg. We helpen ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Natuurlijk krijgen onze bewoners de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken.

Het Laar bruist: er is veel te beleven, ook voor onze wijkbewoners. Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het. Of je nu verzorgende, verpleegkundige of werkzaam in onze horeca bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen.
 
Jouw kwaliteiten als verzorgende IG voor de Thuiszorg
Je kunt je goed inleven in de situatie van de bewoner
 Je hebt veel gevoel voor sfeer, huiselijkheid en welzijn
 Je bent creatief en kunt op onverwachte situaties inspelen
 Samen met de (wijk)bewoner er een aangename dag van maken, daar ga jij voor!

Contact

Wijkverpleegkundige Thuiszorg
Wijkverpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur