zoekt een

Verzorgende 3 IG of 3IG/MZ

Een aangename dag zit ’m in de kleine dingen: iemand die vraagt hoe het gaat en oprecht luistert, een workshop bloemschikken waar je vrolijk van wordt, genieten van een mooi optreden. Bij Het Laar maak jij dat mogelijk. Als verzorgende ondersteun je de bewoners, zodat ook zij steeds weer een aangename dag beleven. Het leven verrijken.

Het Laar is op zoek naar een:

Verzorgende 3 IG of 3 IG/MZ
(24-32 uur per week)

“Samen mogelijk maken: dat doen we allemaal met onze eigen inbreng en juist dat maakt het werk zo bijzonder en afwisselend.” – Esther, verzorgende 3 IG/MZ

Een baan met betekenis
Als verzorgende ken je de bewoners in de groep voor wie je samen met je collega’s werkt door en door. Je bent verantwoordelijk voor hun dagelijkse zorg en welzijn, zodat zij zelf de regie over hun leven kunnen behouden. De bewoners kiezen zelf, bijvoorbeeld hoe ze hun dag invullen en waar ze dineren; in de groep of in het restaurant. Om die aangename dag te kunnen bieden, werk je nauw samen met je directe collega’s en behandelaren.

Initiatief nemen doe je graag. Jij past dan ook goed in ons team, waarin we ieders kwaliteiten ontdekken en samen kijken wie wat oppakt. De dagoudste houdt het overzicht en leidt de dagstart. Met empathie, creativiteit en flexibiliteit bedenk jij een oplossing voor elke onverwachte situatie. Een nieuw idee of plan? Door de korte lijntjes in onze organisatie is dat in no time opgepakt.

Kies het team dat bij jou past 
Binnen Het Laar werken onze teams voor verschillende doelgroepen. Zo kun je als verzorgende aan de slag bij bewoners met dementie of niet-aangeboren hersenletsel, bewoners met een intensieve zorgvraag of bewoners die uiteenlopende zorg nodig hebben. Na een oriënterend gesprek en een meeloopmoment ontdek je welk team het beste bij jou past.

Dit bieden wij:

een salaris op basis van FWG 35 uit de CAO VVT;
opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
een sfeervolle, leerzame omgeving;
opbouw van een goed pensioen.

Dit vragen we:

minimaal opleiding MBO Verzorgende 3;
werkervaring is een pré, maar we nodigen ook recent afgestudeerden van harte uit om te solliciteren.

Bij Het Laar:

gaan we steeds weer voor een aangename dag;
hebben we volop aandacht voor bewoners én medewerkers;
denken we in mogelijkheden en durven we te dromen;
is ruimte voor jouw creatieve inbreng;
zijn talloze groeimogelijkheden.

Solliciteren en sfeer proeven
Ben je benieuwd of Het Laar bij je past? Kom dan gerust eens langs om de sfeer te proeven. Vragen kun je stellen aan de managers van de zorgteams: via 013 465 77 00.

Het Laar bruist
Het Laar is een stijlvolle woonzorgorganisatie, waar alle vormen van ondersteuning beschikbaar zijn. Van een lichte steun in de rug tot intensieve verpleging en behandeling. Ook thuiszorg is een optie. We helpen ouderen zó te leven zoals ze dat zelf willen. Dat begint bij de beste verzorging en verpleging, maar we zetten graag een stap of twee extra. Voor onze (wijk)bewoners is er bij Het Laar dan ook veel te beleven. Denk aan samen genieten van lekker eten, mooie optredens en films, creatieve workshops, en uitstapjes naar de wekelijkse markt of de stad. Het Laar maakt het mogelijk.

Een nieuw gebouw
In de loop van 2024 opent Het Laar de deuren van Laarstede, een fonkelnieuw woonzorggebouw. Met Laarstede speelt Het Laar in op de groeiende vraag naar comfortabele woonvormen voor ouderen met zorg in de nabijheid. Een nieuw gebouw op dezelfde locatie, dat volop mogelijkheden biedt voor bewoners en medewerkers.
Solliciteer

 Jouw kwaliteiten:
 Je bent empathisch en creatief om op onverwachte situaties in te kunnen spelen
 Je hebt veel gevoel voor sfeer, huiselijkheid en welzijn
 Je bent flexibel en creatief om op onverwachte situaties in te kunnen spelen
 Samen met de bewoner er een aangename dag van maken, daar ga jij voor!

Contact

Sandra Elings
manager zorgteams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verzorgende (IG) wijkteam

Geertruidenberg
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur