zoekt een

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Wij vragen

Flex-pooler in de zorg

3 tot 18 uur per week, flexibel inzetbaar.

Wil je meer uitdaging en vrije tijd in je loopbaan als zorgmedewerker?

Ben jij een student in de zorg die naast je studie concreet praktijkervaring wenst op te doen en voor de duur van je studie verzekerd wil zijn van inkomsten? Ambieer jij de voordelen van een loondienstverband? Of wil je meer afwisseling en eigen regie dan je momenteel ervaart bij je huidige werkgever? Misschien is dit aanbod dan iets voor jou:

Als flexpooler ben je op meerdere zorgafdelingen werkzaam in de organisatie. Deze zorgafdelingen zijn verschillend met diverse doelgroepen. Daar draai jij je hand niet voor om, dat vind je juist afwisselend.

Door het werken op uiteenlopende afdelingen ontwikkel je jezelf continu en ben je een belangrijke aanvulling in het team waar je op dat moment staat. Je kunt goed situaties inschatten en met verschillende doelgroepen en collega’s werken. In de flexpool wordt je binnen korte tijd een echte allrounder. Je bent flexibel en laat je niet snel gek maken.

Hoe ziet je werkweek eruit?

  • Via jouw eigen account kun je thuis de openstaande diensten inzien en jezelf hierop inschrijven.
  • Je neemt eigen regie om diensten in te vullen in de roosters van de afdelingen binnen Het Laar zodat 80% van je contractuele arbeidsomvang wordt behaald. De overige 20% zal Het Laar je inplannen in roosters van afdelingen.
  • Je wordt ingezet op de primaire taken van je functieprofiel.

Ons aanbod

Wat bieden wij aan:

  • We bieden je een contract aan van minimaal 3 tot maximaal 18 uur per week. Wij werken niet met min/max contracten. Indien je meer uren hebt gewerkt dan de met jou wekelijks overeengekomen arbeidsomvang, worden deze meeruren 1 maand achteraf aan je uitbetaald.
  • We bieden je een tijdelijk contract aan voor maximaal 1 jaar, met de mogelijkheid van verlenging of een vast contract.
  • De inschaling is gebaseerd op het functiewaarderingssysteem van de cao VVT. Voor verzorgenden 3-IG FWG 35/ voor helpende zorg 7 welzijn FWG 30 en voor teamassistent (zorghulp) FWG 15.
  • Je telt mee als volwaardig collega, en dezelfde arbeidsvoorwaarden zijn voor jou van toepassing dan voor de medewerkers in vaste loondienst.

Als het je wat lijkt om bij Het Laar te komen werken, kom dan gerust een kijkje nemen. Je kunt ook een dag meelopen, indien je dit wilt.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag opgevraagd.

Interesse?

We gaan voor de hoogste kwaliteit, elke dag opnieuw, met veel enthousiasme en trots! Wil jij werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, met een warme en goede sfeer. Het Laar biedt je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Voor meer informatie bel je met de managers zorg, telefoon 013-4657700.

Contact

Sandra Elings
manager zorgteams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

Verzorgende IG

Tilburg
In overleg
Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur